Leestijd: ca. 2 minuten

Wederom hebben we twee nieuwe toppers kunnen toevoegen aan ons toch al steeds verder groeiende bloggersteam. Vandaag kunnen we met trots melden dat we Antonio Thonis (die reeds een post heeft geschreven) en Edwin de Groot als nieuwe aanwinsten mogen verwelkomen. Een korte intro voor deze beide bloggers is dan ook het minste wat we kunnen doen. Edwin en Antonio, we zijn erg benieuwd naar jullie bijdragen, succes!


Edwin de Groot

Edwin heeft voordat hij in de recruitment terecht kwam in diverse branches gewerkt. Hij studeerde commerciële marketing management en is daarna voor 2 jaar in Zwitserland inkoper bij een hotel geweest. Terug in Nederland werd hij account manager bij een IJsfabrikant, heeft hij een eigen bedrijf in de productie van diepvries en verse maaltijden opgezet, en is hij vestigingsmanager en districtmanager bij een uitzendbureau geweest. Daarna was hij 9 jaar als vestigingdirecteur bij een W&S bureau werkzaam. Inmiddels is Edwin mede-eigenaar van het recruitmentbureau RPlus waar de wervingsmethodieken innovatief, creatief, en crossmediaal zijn. Vanuit recruitment is hij zich de laatste jaren verder gaan specialiseren in onconventionele marketingtechnieken gecombineerd met online-marketing om je doelgroep te bereiken.


Antonio Thonis

Antonio Thonis is 3e jaars Bedrijfskunde student en wil zich specialiseren in Strategie & Organisatie. Naast zijn studie heeft ie ervaring opgedaan in IT en Game development, maar houdt zich tegenwoordig vooral bezig met Innovatie en Social Media. Hij zou zichzelf als een generalist en denker omschrijven en is altijd opzoek naar inspirerende mensen om ideeën mee te wisselen. Daarnaast schrijft hij over innovatieve concepten en strategie op zijn blogs en is hij vindbaar op twitter.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

3 reacties

  1. Antonio Thonis

    Bedankt! Ben erg benieuwd naar de ontwikkeling van bijgespijkerd en het team te leren kennen. Vond de feedback/reacties op m’n eerste post erg bruikbaar voor weer een vervolg post.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.