Over Bijgespijkerd

Bijgespijkerd is het meest frisse marketing/media blog van Nederland, dat zich specifiek richt op inhoudelijke artikelen op het gebied van Digital Marketing & Nieuwe Media. Veel voorkomende thema’s zijn bijvoorbeeld Sociale media, Social networking en Personal branding zijn. Deze brede insteek zal een grote variatie aan berichten met zich meebrengen,  van algemene marketing/media verschijnselen, tot persoonlijke ervaringen van de bloggers. Bijgespijkerd gaat voor kwaliteit, niet voor kwantiteit!

Contact:

Bijgespijkerd heeft >2.000 Twittervolgers, ruim 5.000 nieuwsbrieflezers, 1.000 Facebook Fans en 3.000 – 5.000 website bezoekers per maand. Benader ons op:

  • sales@bijgespijkerd.nl – Voor advertentievragen
  • info@bijgespijkerd.nl – Voor algemene vragen

Awards:

  • Bijgespijkerd werd door de Nobiles Blogger09 awards verkozen tot meest Ambitieus blog van 2009.
  • Bijgespijkerd werd genomineerd in de categorie ‘meest populaire weblog’ door de Dutchbloggies 2009.
  • Bijgespijkerd is opgenomen in de Communicatie-Top10 van het Communicatiedagblad.nl.

Sjef Kerkhofs – Oprichter

Sjef Kerkhofs

Sjef is een internetstrateeg met een specifieke passie voor social media marketing. Hij richtte in 2005 al zijn eerste bedrijf op. In 2010 starte hij samen met Pondres een social media afdeling.  In 2012 stapte Sjef over naar DailyDialogues als commercieel directeur en DGA. DailyDialogues is specialist in social media outsourcing.  Sjef is daarnaast een van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van social media en spreekt ook op internationale congressen. Hij is samen met Vincent Neve oprichter van het weblog Bijgespijkerd, dat sinds eind 2008 actief is. Inmiddels is het blog in handen van Beeckestijn Business School dat samen met de bloggers Bijgespijkerd verder gaat uitbouwen.