Leestijd: ca. 1 minuten

Bijgespijkerd wint bloggeraward NobilesEindelijk is het dan zo ver, de uitslag van de Nobiles blogger09 awards zijn bekend! Na genomineerd te zijn uit bijna 100 aanmeldingen (en dat na pas 3 maanden te bestaan), konden jullie de afgelopen drie maanden op ons stemmen. En dat hebben jullie gedaan ook, in grote aantallen! Bijgespijkerd is overtuigend winnaar geworden in de categorie Ambitieus, met een ruime voorspong op concurrenten Spotlighteffect en Frank Verhoef . In totaliteit hebben we bijna 500 stemmen gescoord, een enorm aantal, en veeel meer dan de concurrenten en winnaars in de andere categorieën.

Bij deze willen we kort van de gelegenheid gebruik maken onze lezers en de vele anderen die gestemd hebben te bedanken voor hun inzet. We zullen jullie stemmen proberen te belonen door goede artikelen te blijven schrijven, en het blog te blijven ontwikkelen waar mogelijk.

Check hier voor een kort filmpje van de prijsuitreiking bij Nobiles in Amsterdam.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

19 reacties

 1. Polle

  Mooi nonchalante “user made” video, hou ik van! Beertender(handig ook in de trein!!) en vakantietrip zijn cool, maar hoop vooral dat je met het winnen jullie als bedrijfke en deze blog weer wat beter op de kaart gezet hebben!

  Beantwoorden
 2. Karel Wijne

  Prima resultaat.
  En als je goed naar de resultaten kijkt dan hebben jullie ook nog eens echt gewonnen met 483 stemmen. De volgende heeft er maar 339. Dat is wat je noemt een verschil dat telt.
  Proficiat

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.