Bijgespijkerd Trainingen

Bijgespijkerd heeft tal van auteurs, docenten en experts die aan de top staan in hun vakgebied. Jong talent wordt gecombineerd met reeds gevestigde kennis. Middels deze combinatie kunnen we jou of je organisatie dan ook zeer goed trainen in de disciplines die op dit blog besproken worden. Snel en compact jouw marketingkennis updaten? Direct toepasbaar in jouw dagelijkse werkomgeving? Dat kan met de vele korte en praktische trainingen van Bijgespijkerd. Daarmee hebben we onder de marketingblogs het beste  aanbod commerciële trainingen in Nederland.

Bijgespijkerd, praktische trainingen voor marketingvraagstukken, geeft je deze oplossing. De trainingen geven je in korte tijd die kennis die nodig is om je werk beter te kunnen uitvoeren en te optimaliseren. Zo bespreek je de ene dag jouw vraag tijdens een training, de volgende dag ga je direct aan de slag met de nieuwe kennis & vaardigheden en zie je meteen het effect van de training.

Kenmerkend voor de Bijgespijkerd Trainingen zijn:

  1. kwaliteit met enthousiaste en ervaren trainers
  2. actuele, praktijkgericht en direct toepasbare kennis
  3. netwerk van deskundigen om je verder te helpen
  4. toegang tot onderzoek en vakcontent
  5. kortingen op studiedagen en evenementen

Om jou de garantie te geven dat je krijgt wat we beloven werken we met een tevredenheidsgarantie. Niet goed of tevreden? Dan doen we het opnieuw. Elke training start gegarandeerd één keer per half jaar.

De trainingen zijn verdeeld in vijf groepen:

  1. sociale media trainingen
  2. marketing trainingen
  3. communicatie trainingen
  4. klantgerichtheid trainingen
  5. instrumenten & vaardigheids trainingen