Leestijd: ca. 3 minuten

Wanneer luister jij een podcast? Je kunt een podcast eigenlijk altijd en overal luisteren, bijvoorbeeld tijdens een rustgevende wandeling, tijdens het sporten, in de trein of auto of tijdens het klussen en koken. Maar zie je door de bomen het bos nog wel? Want welke marketing podcast zijn het luisteren waard en welke kun je beter overslaan? Daarom hebben wij als redactie van Bijgespijkerd onze 7 favoriete Nederlandstalige podcast op een rijtje gezet .

Hier zijn 7 marketing podcasts die onmisbaar zijn voor iedere marketeer:

  • De Brief : Deze podcast behandelt actuele marketingtrends en -onderwerpen in een toegankelijke en inspirerende manier. De hosts, Klaas Weima en Marcel van der Klink, interviewen bekende en onbekende marketingprofessionals uit binnen- en buitenland.
  • Marketing Sprekers : Deze podcast is een verzameling van interviews met toonaangevende marketingsprekers. Je leert van hun ervaringen en ontdekt hoe je je marketingskills kunt verbeteren.
  • Inbound4Cast : Deze podcast is speciaal voor B2B-marketeers. Je leert alles over inbound marketing, van leadgeneratie tot conversieoptimalisatie.
  • The Marketing AI Show : Deze podcast gaat over de nieuwste ontwikkelingen in marketing automation en kunstmatige intelligentie. Je leert hoe je deze technologieën kunt gebruiken om je marketingcampagnes te verbeteren.
  • Digital Marketing Talk : Deze podcast is voor alle marketeers die up-to-date willen blijven met de laatste trends in digitale marketing. De hosts, Bart van Leeuwen en Sander de Jong, behandelen een breed scala aan onderwerpen, van SEO tot social media marketing.
  • Marketing Chats : Deze podcast is een verzameling van gesprekken met marketingprofessionals over hun werk en ervaringen. Je leert van hun succesverhalen en ontdekt hoe je je marketingcarrière kunt verbeteren.
  • Marketing Secrets : Deze podcast is voor marketeers die op zoek zijn naar praktische tips en trucs om hun marketingcampagnes te verbeteren. De hosts, Chris van den Bosch en Bart van Leeuwen, delen hun eigen kennis en ervaring.

Deze podcasts zijn allemaal gratis te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts of andere podcastplatforms. Ze zijn een geweldige manier om je marketingkennis te vergroten en inspiratie op te doen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.