Leestijd: ca. 2 minuten

Ze was nog niet zo lang hoofdredacteur van Bijgespijkerd, maar de periode dat Natalie deze verantwoordelijkheid heeft gedragen heeft ze dat met verve gedaan. Na het vertrek van Bram Koster naar Marketingfacts, waar hij inmiddels tot onze trots furore maakt, begon Natalie vol frisse moed aan haar klus bij Bijgespijkerd. Ze is in staat geweest de artikelen een extra kwalitatieve boost te geven en daar zijn we haar zeer dankbaar voor.

Inmiddels heeft Natalie ons laten weten ondanks het plezier dat ze uit het hoofdredacteurschap haalt toch te gaan stoppen. Haar argument kunnen we enkel respecteren, ze heeft het simpelweg te druk. Aangezien het voormalige Bijgespijkerd team geheel op vrijwillige basis actief was zijn we uiteraard al lang blij dat Natalie zich zo lang heeft ingezet.

Echter, we hoeven niet teveel te treuren. Zoals jullie weten heeft Lumido enige tijd terug Bijgespijkerd overgenomen en er worden meters gemaakt. Het hoofdredacteurschap zal worden overgenomen en er staan schitterende plannen in de planning, waaronder met de website.

Rest mij te zeggen: Natalie, vanuit het hele Bijgespijkerd team bedankt voor je inzet en succes met je verdere carrière!

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.