Leestijd: ca. 2 minuten

Morgen, woensdag 8 april, vindt de eerste Open Coffee Enschede plaats in Tuttitalia aan de Heurne 47. Open Coffee is een moment voor creatieven, ondernemers, developers, ontwerpers & overige geïnteresseerden elkaar te ontmoeten, kennis te maken, kennis te delen en uiteraard koffie te drinken.

Er is geen vast programma, er zijn geen presentaties en naambordjes. Het doel is informeel samenkomen onder het genot van een heerlijke koffie van de barista’s van Tuttitalia.

Wil je nieuwe ideeën opdoen, interessante mensen uit Enschede en Twente ontmoeten of gewoon even een lekkere bak koffie drinken? Kom dan morgen, 8 april, kijken bij Open Coffee Enschede. Kun je morgen niet? Geef je dan alvast op voor de LinkedIn Group, er zijn al 46 leden.  Open Coffee Enschede vindt om de week plaats.

Open Coffee?
Bij de meeste mensen zal het fenomeen bekend zijn; Bij Open Coffee  is er geen vast programma, er zijn geen presentaties en naambordjes. Het doel is informeel samenkomen en je passie delen met anderen.  Het concept komt uit Londen oorspronkelijk, ook in diverse steden in Nederland vinden reeds Open Coffee meetings plaats. Naast Amsterdam en Utrecht zijn er bijvoorbeeld ook Open Coffees in Apeldoorn, Deventer en Tilburg.

Open Coffee Enschede:

Open Coffee Enschede is ontstaan op initiatief van  Thomas van Vliet (student UT), Bart Ensink en Tom Tenniglo (Innovadis)  en mijzelf.

  • Vanaf 8 april: elke oneven week op woensdag
  • Tussen 9 en 11 bij Tuttitalia, de Heurne 47, Enschede
  • Word lid van de Open Coffee Group op LinkedIn
  • Tag  twitterberichten, moby’s en flickr foto’s met #OCE

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.