Leestijd: ca. 2 minuten

De Open Coffee, een reeds bekend verschijnsel in de Nederlandse steden. De Open Coffee staat voor: elke week op een vaste plaats om een vaste tijd komen ondernemers, creatieven en geïnteresseerden een uurtje of twee bij elkaar om kennis te maken, kennis te delen en ja, koffie te drinken (of Choco/thee voor de niet koffiedrinkers zoals ik). Geen programma’s, officiële presentaties, naambadges en voorzitters. Gewoon twee uurtjes ontspannen en lullen over je passie.

In 2008 hebben Vincent Neve en Polle de Maagt de Open Coffee in Tilburg al eens gelanceerd, met succes kunnen we wel zeggen. Regelmatig waren er 10+ man aanwezig op de vrijdagochtend in de CoffeeCompany aan de Heuvel. Helaas verdween de Coffee Company, en daarmee ook de Open Coffee.

Enkele maanden geleden besloten Martijn Planken, Vincent Neve en ik echter de Open Coffee in Tilburg opnieuw vorm te geven in de Mugs and Muffins. In plaats van wekelijks zal de Open Coffee nu nog een keer in de twee weken worden gehouden, telkens op de eerste en derde vrijdag van de maand, van 09:00 tot 11:00. Tevens zal gebruik gemaakt gaan worden van e-mailing en diverse media om de geinteresseerden beter op de hoogte te houden. Om op de hoogte te blijven van de Open Coffee in Tilburg kun je jezelf aanmelden op onze online verzamelspot binnen Linkedin: de Open Coffee Tilburg group! We hopen je te mogen verwelkomen op de eerstvolgende bijeenkomst (vrijdag 6 feb.)

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

9 reacties

  1. dim

    Helaas kan ik op vrijdagochtend niet mijn bedrijf verlaten :)…anders cappuchino met suiker…leuk idee !

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.