Leestijd: ca. 2 minuten

1-jarig-bestaan-bas-heijns-ict-allroundToen Vincent en ik precies een jaar geleden Bijgespijkerd ‘live gooiden’ wisten we totaal niet waar we aan begonnen. Uit pure interesse en passie voor het vak, en om een heleboel bij te leren, begonnen we met dit blog. Al waren we natuurlijk geen volledige ‘groentjes’, we schreven reeds voor Molblog.

Toch was het erg wennen om zelf een blog te moeten vullen. Gelukkig kregen we al snel bijval van een groot aantal gemotiveerde schrijvers die samen met ons de strijd aan wilde gaan. Nu, exact een jaar later, hebben we 40+ bloggers, 10.000 bezoekers per maand en regelmatig 550+ RSS lezers. Als dat geen mooie resultaten zijn weten wij het ook niet meer 🙂 Alle doelstellingen zijn reeds ruim overtroffen.

Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om alle sympathisanten, bloggers en bezoekers uit ons hart te bedanken voor de goede tijden die we al hebben mogen meemaken. Laten we hopen dat we er in 2010 een mooi vervolg aan kunnen geven! Wij gaan er in ieder geval voor, jullie ook?

Iedereen fijne dagen en een succesvol, gemotiveerd 2010 toegewenst!

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

11 reacties

 1. Polle

  Congratz! Ik denk dat er in een jaar tijd zeker iets van waarde gecreëerd is en ben benieuwd hoe deze site zich verder gaat ontwikkelen!

  Beantwoorden
 2. Leon Gerrits

  Voor iedereen die meegeholpen heeft met het succes van Bijgespijkerd: PROFICIAT!

  Voor iedereen die niet meegeholpen heeft: OOK PROFICIAT /exitsamsonmode/

  Beantwoorden
 3. Vincent Neve

  Leuke reacties allemaal 🙂 Als ik de borrels terugkijk hebben we echt een leuk team en de artikelen die steeds regelmatiger verschijnen zijn in mijn ogen echt de moeite van Bijgespijkerd volgen waard.

  Zonder alle bloggers geen Bijgespijkerd in huidige vorm, dus vooral ook alle bloggers en ondersteunende vrienden van Bijgespijkerd: BEDANKT!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.