Leestijd: ca. 4 minuten

Bijgespijkerd is dan eindelijk definitief live! Vanaf vandaag is een nieuw Nederlands weblog op het gebied van Online marketing & Nieuwe media geboren! Middels deze openingspost willen we alle bezoekers attent maken op onze doelstellingen en onze formule. Tevens laten we jullie kennismaken met Bijgespijkerd middels een eenmalige actie in het teken van onze lancering.

Bijgespijkerd is een blog waar een groot aantal talentvolle en/of ervaren bloggers artikelen zal gaan schrijven in een uitgebreid aantal categorieën. Deze categorieën staan niet vast, en zullen mee ontwikkelen met de tijd, maatschappij en trends! Om te kijken wie er allemaal meeschrijft op bijgespijkerd, neem eens een kijkje op de Over Bijgespijkerd pagina.

Bijgespijkerd is een weblog dat puur kiest voor kwaliteit, en je zult bij ons dan ook geen 20 artikelen per dag vinden. De auteurs op Bijgespijkerd zijn bovendien volledig vrij om hun (onderbouwde) mening te geven, en zullen dit ook zeker niet nalaten. We hopen dan ook op leuke discussies. Het mag er best fors aan toe gaan zolang de reacties maar fair en inhoudelijk blijven en niet ‘op de man’ gericht zijn. Mocht dit wel gebeuren, dan zullen reacties zonder pardon verwijderd worden.

Bijgespijkerd is een weblog zonder winstoogmerk, en eventuele advertentie/reclame inkomsten zullen in eerste instantie dan ook worden ingezet voor de doorontwikkeling van het weblog. De content blijft natuurlijk prioriteit numero uno, maar in geval van een hoger budget wordt er logischerwijs wel wat meer mogelijk qua functionaliteit. Met dat in het achterhoofd, en om te experimenten, starten we dan ook met een kleine kolom (niet storende) adsense advertenties in de rechterkolom. Natuurlijk zijn financiële ondersteuningen, sponsors en partners meer dan welkom! Interesse….laat het ons weten!

Maak om je eigen leesgemak te bevorderen vooral gebruik van een of meer RSS feeds, die je kunt zien op onze RSS pagina. Meldt je je nu aan voor een RSS feed, en plaats je een reactie onder dit artikel, dan maak je tevens kans op 1 van de 5 titels van het “Handboek Online Marketing“, het nieuwe boek van Patrick Petersen! Reageer dus nu….voor het te laat is !!! Het boek gaat pas begin 2009 in de verkoop, maar je kunt nu dus al je gratis exemplaar reserveren (dat je dan begin 2009 zult ontvangen)

Om ook de reizende gebruiker van Bijgespijkerd van dienst te kunnen zijn, hebben we tevens een mobiele internetpagina gelanceerd waarmee je op je telefoon de laatste nieuwe artikelen kunt bekijken. Deze pagina is gewoon te bereiken via www.bijgespijkerd.nl

Bijgespijkerd is reeds gevuld met artikelen die gepubliceerd zijn op naam van Vincent Neve en Sjef Kerkhofs van StepFree, tevens initiatiefnemers van Bijgespijkerd. De komende weken zullen de eerste artikelen van de auteurs echter gaan binnenstromen!

Graag sluiten wij af met het uitspreken van de hoop dat we samen met jullie een weblog op kunnen zetten dat een echte meerwaarde kan worden voor alle professionals van Nederland. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in! Wij zijn ons er zeer zeker van bewust dat Bijgespijkerd nog lang niet uitontwikkeld is, en feedback is dan ook meer dan welkom.

Alvast bedankt voor jullie bezoek en toekomstige participatie!

Groeten,

De redactie

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

34 reacties

 1. Sjef Kerkhofs

  Allemaal de RSS van feedburner in je reader zetten touwens…blijf je makkelijk en snel op de hoogte. Kijk ook eens op de mobiele pagina….hij werkt! (*trotse Sjef*) 😉

  Beantwoorden
 2. Anne Jan Roeleveld

  @Sjef Kerkhofs

  Wat is de url van de mobiele pagina? bijgespijkerd.nl/m
  bijgespijkerd.nl/mobiel
  m.begespijkerd.nl
  geeft namelijk allemaal geen resultaat.

  En misschieen idee om een iPhone plugin te installeren… 🙂

  Beantwoorden
 3. Jochemtew

  Erg nice mannen! Zal hier zeker vaak een artikeltje meelezen! Succes er mee! Maar dat komt helemaal goed.

  Ook complimenten van het Uiterlijk van Bijgespijkerd.nl, erg netjes en verzorgd!

  JochemteW

  Beantwoorden
 4. Edial Dekker

  Veel succes, hopelijk vinden jullie snel een manier om jullie te onderscheiden van alle andere Marketing-, Media- en Communicatieblogs. Jullie staan in mijn RSS!

  Beantwoorden
 5. Pieter van Luijt

  Bijgespijkerd is in de rssreader gegooid! Ben momenteel aan het afstuderen met een opdracht gerelateerd aan nieuwe media. Ik ben benieuwd naar de eerste logs! Verras me! Succes met jullie blog, alvast fijne feestdagen!

  Beantwoorden
 6. Monique

  Leuk initiaief en wens jullie veel succes! Feeds zijn toegevoegd dus ik hoef niets meer te missen!

  Groetjes Monique

  Beantwoorden
 7. Pieter van Luijt

  Bug spotted:
  Zag dat het woord Rubrieken (boven de categorie keuze) in IE6 over de gehele breedte wordt herhaald. Zag dit vanuit mijn werkplek waar ik vast zit aan die brakke browser.

  Beantwoorden
 8. Ankie Verhaaren

  Hey Sjef en Vincent,

  Gefeliciteerd met de lancering van Bijgespijkerd! En heel veel succes! Het wordt top, dat weet ik zeker !

  Fijne feestdagen! 😉

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.