Leestijd: ca. 3 minuten

Even een korte huishoudelijke mededeling. Donderdag en vrijdag is Bijgespijkerd dan toch vertegenwoordigd op het grootste Web2.0 Event van Nederland, The Next Web in de Westergasfabriek te Amsterdam. De Nederlandse internetwereld staat deze dagen helemaal in het teken van The Next Web, dus eigenlijk mogen ook wij niet ontbreken.

Voor Bijgespijkerd zijn Patrick Petersen en ik zelf aanwezig. We zullen onder andere filmpjes gaan maken, foto’s gaan schieten en artikelen gaan schrijven. Morgenavond dus de eerste artikelen van The Next Web op Bijgespijkerd.

Het is mijn bedoeling verslag te doen van de volgende sprekers:

Donderdag:

  • Chris Sacca: Chris is een zeer bekende internetinvesteerder en was onlangs hoofd van de ‘Special initiatives’ afdeling van Google. Dat MOET bijna wel een interessant verhaal worden.
  • Matt Mullenweg: Matt is de man waaraan we de techniek van Bijgespijkerd te danken hebben. Matt is namelijk oprichter van het bedrijf dat onder andere achter WordPress en Gravatar zit.
  • Andrew Keen: Andrew is wederom een absolute topspreker. Keen noemt zichzelf  ‘The Anti-Christ of Silicon Valley’, en is een zeer bekend web2.0 criticus. Het lijkt me enorm interessant eens de andere kant van het verhaal achter web2.0 te horen.

Vrijdag:

  • Bradley Horowitz: Bradley is een grote jongen bij Google. Hij is namelijk productmanager voor Google Apps, waaronder Gmail, Calendar enz. Allemaal tools die ik zelf ook gebruik!
  • Eric Meyer: Eric zal een wat meer technisch verhaal gaan vertolken. Hij is een bekende CSS en HTML expert, die uren kan praten over webstandaarden en designs. Als ik dit technische verhaal een beetje kan volgen probeer ik er iets over te schrijven.
  • Michael Brown: Michael is een beetje een buitenbeentje onder de sprekers. Hij heeft een architectuur achtergrond en is dus geen geboren internetkenner. Michael heeft echter wel te maken met een aantal Multi-media projecten, hetgeen zijn lezing zeker interessant maakt.

Bij deze wil ik het Bijgespijkerd bezoek graag vragen welke van de bovenstaande personen er ABSOLUUT op mijn lijstje moet blijven staan. Dus….Laat het me weten!

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

6 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.