Leestijd: ca. 3 minuten

Gisteren vond onze eerste borrel namens Bijgespijkerd plaats in Seats 2 meet in Utrecht. Een borrel voor de bloggers van de club die zich samen met Sjef en ik de afgelopen maanden hebben ingezet Bijgespijkerd te brengen waar we nu staan. De borrel draaide uit op een ontzettend gezellige bijeenkomst, die uiteindelijk veel langer duurde dan gepland en waar de bak bier op tafel geregeld moest worden bijgevuld. Hulde aan Seats 2 meet voor de verzorging van de hapjes en drankjes.

Al op station ’s Hertogenbosch kwamen Sjef en ik de eerste enthousiasteling (Coen Jacobs) tegen, de man achter de techniek van het blog. Helaas waren wij door de afwezigheid van Maurice, Tim, Erik, Stefan en Paul in eerste instantie de enige reizigers uit Brabant. Later op de borrel kwamen Pieter en Polle van Pauwr de Tilburgse gelederen versterken. Niet vergeten vertellen dat Martijn bij aankomst al aanwezig was in S2M en daar erg druk bezig was/leek… tot wij hem riepen voor de koffie, klaar!

Bij aankomst dus aan de koffie en daarbij kwamen ook de eerste vroege vogels binnendruppelen. Jongste aanwinst van het blog Pieter Bas en de (na de afzegging van Sanne) enige vrouw op de borrel Marianne. Dat Bijgespijkerd op dit moment nog maar weinig bloggende vrouwen in het bestand heeft werd op dat moment pijnlijk duidelijk… Dames, voel je vrij om daar verandering in te brengen.

Jammer dat de NS niet echt soepel meewerkte, waardoor Gyurka zelfs helemaal verstek moest laten en Marc van Maanen een halfuur zijn twitternetwerk kon lastigvallen met hoeveel meter hij weer was opgeschoten naar de Bijgespijkerd borrel…  Resultaat: meer Twitter followers op de Bijgespijkerd account, dus bedankt NS… en Marc!

Ondertussen waren ook bloggers van het eerste uur Anne Jan en Simon op de borrel aangekomen en had Sjef genoeg bier op om een kleine presentatie over de huidige status van Bijgespijkerd te vertellen. Cameraploeg Marc en Patrick Petersen kwam dat alles nog op beeld vastleggen en maakte met Atmost ook een goed deel van de borrel mogelijk, waarvoor dank uiteraard! Ook de foto’s in deze post grotendeels afkomstig van Patrick. Een deel van die borrel werd overigens meegedronken door Kees Romkes en Martijn Aslander onder het motto: nu we er toch zijn…. waar is die vrijdagmiddagborrel!

Al met al een erg leuke eerste borrel waarbij oude bekenden en nieuwe gezichten voorbij kwamen. Andere afwezigen als Sjoerd, Lorenz, Stefan, Bas, Pim, Eduard en Pieter wordt zeker aangeraden bij een volgende borrel de vakanties te verzetten, of klanten/afspraken/colleges af te zeggen. Kortom: gewoon erbij zijn bij een volgende borrel!

Over de auteur

Als Internetmarketeer bij Yonego actief in online marketing op basis van ROI met focus op zoekmachines en social media

11 reacties

 1. Pieter Voogt

  Respect voor de organisatie, goed geregeld. En gelukkig ook nog een beetje inhoudelijk. Leuk om iedereen ontmoet te hebben, nu lees ik een groot aantal blogs met in het achterhoofd degene die erachter zit!

  Beantwoorden
 2. Anne Jan Roeleveld

  Het was zeker goed geregeld. Een hoop hapjes en drankjes. Erg leuk om elkaar (weer) eens te zien. Het merendeel van de bloggers had ik nog nooit in levende lijve ontmoet, dus dat was helemaal leuk. Hopelijk zijn ze er bij een volgende borrel inderdaad echt allemaal bij 🙂

  Beantwoorden
 3. Gyurka Jansen

  Ziet er goed georganiseerd uit. Jammer dat net voor mijn trein de kabels kapot getrokken werden! (Had ik toch een half uurtje eerder moeten komen…)

  Volgende keer beter, hoop ik zodat ik er ook kan zijn. 😀

  Beantwoorden
 4. Kees Romkes

  Was een leuke borrel mannen (en vrouw) ! Leuk om jullie ook eens in het echt de hand te schudden en uiteraard is iedereen van harte welkom ook te komen flexwerken bij seats2meet, mocht je eens in de buurt zijn !

  Beantwoorden
 5. Coen Jacobs

  @Vincent, daar ging het niet om, het ging er om dat je ‘officieel’ terug moet linken naar de pagina van de foto op Flickr als je een foto door hun laat hosten! 😉

  Beantwoorden
 6. Pieter Bas Elskamp

  Was top heren en dame! Een goed geregelde bijeenkomst, waarbij het inderdaad erg leuk was gezichten achter de blogposts/tweets te zien… en het was prima geregeld!

  Aangezien de liefde van de man door de maag gaat, moet dit zeker een extra bindende stimulans zijn voor de heren bloggers om de komende tijd flink te posten 😉

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.