Leestijd: ca. 3 minuten

Sinds de lancering in november 2022 is ChatGPT, de AI-chatbot van OpenAI, enorm in populariteit gegroeid. Feeds op sociale media staan ​​vol met ongelooflijke dingen die mensen doen met de chatbot. Werkzoekenden, programmeurs, leraren op middelbare scholen, makers van inhoud – professionals op bijna elk gebied vinden goede toepassingen voor de tool.

Wanneer één tool echter centraal staat, is het gemakkelijk om de alternatieven uit het oog te verliezen die een gelijke of zelfs betere waarde kunnen bieden. We hebben daarom een lijstje van zes van de beste Chat GPT-alternatieven voor je samengesteld.

1. Drift: Drift is een conversatieplatform dat gebruikmaakt van chatbots om klantinteracties te automatiseren en te personaliseren. Het biedt ook functies zoals leadgeneratie, het plannen van afspraken en het volgen van conversies.

2. Intercom: Intercom is een klantcommunicatieplatform dat livechat, chatbots en berichten combineert om gepersonaliseerde gesprekken met klanten mogelijk te maken. Het heeft functies zoals het onboarden van gebruikers, het beantwoorden van vragen en het verzenden van geautomatiseerde berichten.

3. HubSpot: HubSpot is een alles-in-één marketingplatform dat een breed scala aan tools biedt, waaronder livechat, chatbots en CRM. Het stelt marketeers in staat om conversaties met leads en klanten te beheren, leads te genereren en gepersonaliseerde berichten te verzenden.

4. Zendesk Chat: Zendesk Chat is een livechatsoftware die marketeers helpt om in realtime met klanten te communiceren. Het biedt chatbots, analyse van chatgesprekken en integraties met andere tools om een naadloze klantenservice-ervaring te bieden.

5. Acquire: Acquire is een platform voor klantbetrokkenheid dat chat, co-browsing en videochat combineert om gepersonaliseerde en realtime interacties met klanten mogelijk te maken. Het heeft ook tools voor het delen van schermen, het co-browsen van websites en het verzamelen van klantfeedback.

6. Chatfuel: Chatfuel is een chatbotplatform dat is gericht op het creëren van chatbots voor Facebook Messenger. Het biedt een visuele interface en sjablonen waarmee marketeers chatbots kunnen ontwerpen en implementeren zonder programmeerkennis.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.