Leestijd: ca. 1 minuten

cartoon from www.weblogcartoons.com

Dit plaatje is zo ontzettend typerend voor de manier waarop veel mensen en vooral bedrijven naar internettechnologie en Social media kijken. Marketeers en bedrijven maken zichzelf ‘bang’ door te stellen dat de technologie zo snel ontwikkelt en zo ingewikkeld is dat ze het niet meer kunnen volgen. Men vergeet echter dat de technologie er in werkelijkheid helemaal niet toe doet. Het gaat om de functionaliteit en de waarde die het voor de consument heeft! Consumenten hebben wensen en behoeften, waar je middels het gebruik van Social media op een betere manier aan kunt voldoen dan voorheen. Kortom: count your blessings, en hou op met zeuren over ingewikkelde technologie.

Cartoon by Dave Walker. Find more cartoons you can freely re-use on your blog at We Blog Cartoons.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

één antwoord

 1. Martijn Ruff

  Leuke funny sunday! Op de een of andere manier moest ik direct denken aan xkcd.

  We kunnen inderdaad kort en lang praten over dit soort “nieuwe” technologie, maar het blijft een feit dat de technologie er gewoon is. Er wordt gebruik van gemaakt en om aansluiting bij de mensen van je doelgroep te houden heb je mijns inziens weinig keuze.

  Groeten,
  Martijn

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.