Leestijd: ca. 2 minuten

Ik zal het niet onder stoelen of banken steken, ik ben een groot fan van Jeremiah Owyang. Ten eerste vind ik het geweldig dat 1 persoon het voor elkaar kan krijgen om een dikke 20.000 RSS readers te krijgen en in alle toplijsten terecht te komen, en ten tweede vanwege zijn vaak scherpe en persoonlijke manier van schrijven.

Toen ik hoorde dat Jeremiah naar Nederland zou komen om te spreken op de CSN Conference van KREM, wilde ik daar dan ook maar wat graag bij zijn. Na kort contact met de organisatie is StepFree officieel mediapartner van het event, en zal ik voor Bijgespijkerd en later Molblog verslag doen van de Conference.

De CSN Conference is een Nederlands event (uiteraard weer op het Westergasfabriek terrein…onderhand mijn tweede thuis) en gaat over  de laatste ontwikkelingen op het gebied van Corporate Social Networking. Het thema van dit jaar is ‘ The Social Company’. Voor dit thema is gekozen omdat veel organisaties begonnen zijn met linken, twitteren, bloggen en hyven maar wat deze organisaties er beter van worden dat blijft nog onbekend terrein. Aangezien ik pas zelf nog met een interview over Social intranetten op BNR radio was, is het onderwerp voor mij ook nog eens erg interessant. Bovendien is het een onderwerp waar zoals gezegd veel bedrijven mee stoeien.

Veel bedrijven beginnen aan Corporate Social Networking, maar beheren dit op een zeer non-actieve manier, wat tot gevolg heeft dat het geen enkel effect heeft. De CSN Conference moet bedrijven hier bewust van gaan maken. Voor Bijgespijkerd zal ik live verslag doen van een drietal keynote sprekers op het event. Let dus op Bijgespijkerd 14 mei, en doe je voordeel met de grote ervaring van de bekende sprekers. De week voorafgaand aan het event zal ik uitgebreid beschrijven over welke lezingen ik precies zal gaan blogger gedurende 14 mei.

Mocht je zelf willen gaan, kaarten zijn te koop op de CSN website.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.