Leestijd: ca. 1 minuten

Ben jij voortdurend op zoek naar de laatste trends in contentmarketing en ben je graag op de hoogte van de nieuwste inzichten, middelen en informatie? Bij Bijgespijkerd zit je dan helemaal goed: wij houden je graag op de hoogte van de laatste trends en geven handige tips. Volg daarnaast ook belangrijke influencers uit de wereld van contentmarketing.

Semrush stelde een lijst op met 100 content marketing influencers en experts om te volgen in 2022. Ze hebben verschillende specialismen, variërend van SEO tot digital branding, storytelling en community building. Semrush heeft alle Twitter-berichten bekeken die de hashtag #ContentMarketing gebruikten (volgers, likes, antwoorden, inhoud, frequentie, aanwezigheid andere platforms). Dit hebben zij aangevuld met handmatig onderzoek én gekeken naar expertise, ervaring en leiderschap. Volg deze mensen en doe er je voordeel mee.

* De top 10 is geen hiërarchische lijst.

Link naar de Top 100 Lijst

Tip: Wil je echt impact maken met digital marketing? Dan is de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap iets voor jou!

  • In 12 dagdelen (4 maanden) til je je strategische marketingkennis naar een hoger niveau.
  • Je nieuwe kennis vertaal je naar een eigen digital marketing strategie, direct geschikt voor implementatie.

Lees meer over deze opleiding

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.