Leestijd: ca. 4 minuten

12 Ontwerptools voor eenvoudige contentcreatie

In de huidige razendsnelle digitale wereld is het belangrijker dan ooit om boeiende en visueel aantrekkelijke content te creëren. Of je nu een bedrijfseigenaar bent, een marketeer of gewoon iemand die zijn sociale media-game wil verbeteren, er zijn tal van eenvoudige ontwerptools beschikbaar die je kunnen helpen om verbluffende visuals te creëren, zelfs zonder enige ontwerpkennis.

Hier zijn 12 van de beste eenvoudige ontwerptools die je vandaag nog kunt bekijken:

 1. Canva:Canva is een populaire keuze voor zowel beginners als ervaren ontwerpers. Met een enorme bibliotheek met sjablonen, afbeeldingen en elementen, kun je snel en eenvoudig alles maken, van sociale media posts en infographics tot presentaties en posters.
 2. Adobe Spark:Adobe Spark is een andere geweldige optie voor het maken van professioneel ogende content. Met drie afzonderlijke apps voor het maken van sociale media posts, video’s en webpagina’s, biedt Spark een gebruiksvriendelijke interface en tal van functies om je creaties aan de gang te krijgen.
 3. Visme:Visme is een krachtige tool waarmee je infographics, presentaties, rapporten en andere visuele content kunt maken. Met een sleep-and-drop-interface en een breed scala aan sjablonen en elementen, is Visme een geweldige keuze voor gebruikers die meer dan de basisprincipes willen.
 4. Piktochart:Piktochart is een populaire keuze voor het maken van infographics. Met een bibliotheek van sjablonen, pictogrammen en grafieken, kun je snel en eenvoudig visueel aantrekkelijke infographics maken die je verhaal vertellen.
 5. Venngage:Venngage is een andere geweldige optie voor het maken van infographics. Met een focus op gebruiksgemak, biedt Venngage een sleep-and-drop-interface en een breed scala aan sjablonen en elementen om je op weg te helpen.
 6. Easil:Easil is een eenvoudige ontwerptool waarmee je sociale media posts, afbeeldingen voor blogs en andere visuele content kunt maken. Met een bibliotheek van sjablonen, afbeeldingen en elementen, kun je snel en eenvoudig professioneel ogende visuals maken.
 7. Fotojet:Fotojet is een gratis online fotobewerkingstool waarmee je foto’s kunt bewerken, collages kunt maken en ontwerpen kunt maken. Met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan functies, is Fotojet een geweldige optie voor beginners.
 8. BeFunky:BeFunky is een andere gratis online fotobewerkingstool waarmee je foto’s kunt bewerken, collages kunt maken en ontwerpen kunt maken. Met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan functies, is BeFunky een geweldige optie voor beginners.
 9. Snappa:Snappa is een eenvoudige ontwerptool waarmee je sociale media posts, afbeeldingen voor blogs en andere visuele content kunt maken. Met een bibliotheek van sjablonen, afbeeldingen en elementen, kun je snel en eenvoudig professioneel ogende visuals maken.
 10. Pablo by Buffer:Pablo is een eenvoudige ontwerptool die is gemaakt door het sociale media managementplatform Buffer. Met een bibliotheek van sjablonen, afbeeldingen en tekst, kun je snel en eenvoudig sociale media posts maken die er gedeeld uit zien.
 11. Adobe Photoshop Express:Adobe Photoshop Express is een mobiele app waarmee je je foto’s kunt bewerken en ontwerpen kunt maken. Met een breed scala aan functies en een gebruiksvriendelijke interface, is Photoshop Express een geweldige optie voor het maken van visuals onderweg.
 12. Canva Design Space:Canva Design Space is een mobiele app waarmee je sociale media posts, afbeeldingen voor blogs en andere visuele content kunt maken. Met een bibliotheek van sjablonen, afbeeldingen en elementen, kun je snel en eenvoudig professioneel ogende visuals maken, zelfs vanaf je telefoon of tablet.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.