Leestijd: ca. 3 minuten

BeReal is HET nieuwe social media platform dat de wereld de echte jij laat zien. Hieronder spijkeren we je bij zodat je weet hoe het werkt en wat je met BeReal kunt doen,

BeReal is precies hoe het klinkt: een app waarmee mensen letterlijk de authentieke versie van zichzelf kunnen zijn.

BeReal, gecreëerd door Alexis Barreyat, spoort mensen aan om te stoppen met cureren en zichzelf te presenteren zoals ze op dit moment zijn. Deze op afbeeldingen gebaseerde applicatie is Snapchat zonder de filters en Instagram zonder de bewerkingen.

Aan de slag met BeReal

Omdat sommige functies van de toepassing moeilijk te begrijpen zijn, hebben we een handleiding bijgevoegd om uit te leggen hoe je BeReal kunt gebruiken.

1. Maak een account aan

BeReal is beschikbaar voor zowel Android- als iOS – gebruikers. Om aan de slag te gaan, downloadt u de applicatie uit uw respectievelijke applicatiewinkel. Voer je telefoonnummer, volledige naam, geboortedatum en gebruikersnaam in om een ​​account aan te maken.

2. Vrienden zoeken

Nadat je bent ingelogd, vraagt ​​de app je om toegang tot uw contacten en om vrienden uit uw contactenlijst toe te voegen. Als je vrienden de app niet gebruiken, kun je op Niet toestaan ​​klikken om te voorkomen dat de app toegang krijgt tot je contacten.

3. Maak en plaats een foto

De applicatie vraagt ​​je om een ​​foto te maken direct nadat je een account hebt aangemaakt. Het stuurt je een melding om een ​​foto te maken. Klik op de melding en maak binnen 2 minuten twee foto’s (van de camera aan de achterkant en de camera aan de voorkant).

4. Verwijder je BeReal

Niet tevreden met de afbeelding die je hebt geplaatst? UJekunt het verwijderen. Met BeReal kun je één foto per dag verwijderen. Klik op de afbeelding en selecteer Mijn BeReal verwijderen . Kies in het volgende venster waarom je je BeReal wilt verwijderen en druk op verwijderen .

5. Bekijk de locatie van je vrienden

Ten slotte is er  een Snapchat-achtige kaart, waarmee je kunt zien waar je vrienden zich in de wereld bevinden. Deze functie is echter optioneel, dus tenzij je de applicatie toestemming geeft om toegang te krijgen tot je locatie, kunnen uw vrienden je niet vinden.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.