Leestijd: ca. 2 minuten

Podcasts zijn erg leerzaam voor alle marketeers. En je luistert ze gewoon via Spotify, Stitcher, Overcast  Je kunt ze beluisteren op straat , in de auto op de bank of in bed.

Klein probleempje: er zijn veel verschillende podcasts en er komen nog elke dag nieuwe bij. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder vind je – in willekeurige volgorde – de 5 beste podcasts over marketing die je in 2023 moet luisteren om helemaal bij te blijven.

De Social Media Podcast  

Een wekelijkse podcast waarin social media experts Jelle Drijver en Patrick Petersen praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en online marketing.

De Online Marketing Podcast –

Een podcast die je leert hoe je jouw online aanwezigheid kunt vergroten en hoe je meer leads en sales kunt genereren. De podcast wordt gepresenteerd door SEO specialist Koen van der Wardt.

De Growth Minds Podcast 

Een podcast over groeimarketing, waarbij experts op het gebied van groei en marketingpraktijkervaring delen met de luisteraars.

Marketingfacts  

Een podcast over marketing met afwisselende onderwerpen, gasten en experts die uitgebreide discussies houden over onderwerpen die betrekking hebben op marketing en de marketingindustrie.

De Namarama Show 

Een podcast over branding en marketing, waarbij gastheer en branding-expert Floris Hülsmann praat met gasten over hun ervaringen met branding en marketing.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.