Leestijd: ca. 3 minuten

TikTok is populair en werd zelfs gekopieerd door Instagram. Maak jij al gebruik van TikTok? Was het in eerste instantie vooral voor kinderen, dat is het allang niet meer. We zetten 8 TikTok accounts op een rijtje die leuk zijn om te volgen. Wil je komend najaar met je bedrijf op TikTok? Doe dan inspiratie op bij deze accounts.

Tip 1: @shaby.lame

Khabane Lame is gewoon grappig. Hij maakt leuke, creatieve filmpjes. Soms stil, soms met muziek. Hij levert bovendien satirische kritiek op rare dingen die op TikTok voorbij komen en dat is vooral heel leuk om te volgen.

Tip 2: @markielucas

Met ruim 7 miljoen volgers op TikTok, heeft Mark Lukas de meeste volgers van heel Nederland. De TikTok ster woont een deel van het jaar in de USA. Hij is grote influencer en een echte social media ster.

Hij post zwoele video’s met lipsyncs, grappige filmpjes, dansfilmpjes en een soort realityfilmpjes waarin zijn broer en zus ook voorbij komen. Naast een succesvol TikTok account, heeft Markie ook meer dan 750.000 volgers op zijn Instagram. Hij is uitgegroeid tot een grote influencer en een echte social media ster.

Tip 3: @officialsaarx

Sara Dol, ook wel de Nederlandse TikTok-koningin genaamd, is zeer ervaren in het maken van video’s. Ze komt van Musical.ly en maakt vaak creatieve video’s die verrassen en vermaken.

Tip 4: @oldtimehawkey

Wil je rust in het onrustige TikTokwoud? Volg dan deze man, je wordt er geheid rustig van. Of werkt hij je juist op je zenuwen? Oordeel zelf. In zijn video’s deelt hij met de kijkers wat hij eet, kijkt en speelt en doet dat op een zelfde manier met rustige achtergrondmuziek.

Tip 5: @dreaknowsbest

Drea Okeke is grappig en leuk om naar te kijken. Bovendien speelt zij in op viral trends op TikTok die zich als een olievlek op het platform verspreiden. Twee vliegen in één klap dus!

Tip 6: @whatchugotforme

Sarah Cooper is bekend om haar persiflage van Donald Trump, maar ze kan veel meer. Haar video’s waarin ze de draak steekt met allerlei beroemdheden en popcultuur zijn erg populair. Ze heeft inmiddels zelfs haar eigen televisieshow.

Tip 7: @dutchintheusa

Hij zat bij de marine, maar woont nu in de Verenigde Staten. Hier maakt hij Engelstalige TikToks waarin hij een versie maakt van iets dat viral gaat op het platform.

Tip 8: @melaniewilking

De zusjes Wilking zijn dansende zusjes en wereldberoemd om enerzijds hun creatieve dansmoves, maar daarbij ook nog het creatieve gebruik van special effects die TikTok te bieden heeft. Erg leuk, want zo leer je meteen wat TikTok zoal kan.

Tip: Wil je leren hoe je een goede influencer strategie formuleert en implementeert? Dan is de training Influencer Marketing iets voor jou!

Lees meer over deze training

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.