Leestijd: ca. 2 minuten

Ga jij binnenkort aan de slag met de contentplanner voor 2023? Kijk dan eens verder dan alleen het nieuws uit jouw organisatie en branche, maar raadpleeg de inhaakkalender. Het biedt je vast en zeker inspiratie.

De keuze is reuze en voor een leek soms onverwacht en niet logisch. Waarom is het op 11 januari 2023 aardbeiendag? Misschien zie je hier hele leuke parallellen met jouw product/merk/branche? Daarnaast staan er ook handige data op de kalender die je wellicht al hebt opgenomen in je planner, zoals Warmetruiendag op 10 februari 2023. Deze inhaker kun je ook heel goed binnen je eigen organisatie oppakken (met de huidige energieprijzen best slim).

Ons advies: ga door de lijst. Bepaal wat voor jouw organisatie/merk/branche relevante inhaakmomenten zijn en neem ze alvast op in je contentplanner voor 2023. Daarnaast is het leuk én zinvol om met een aantal collega’s te brainstormen over ongebruikelijke inhakers die toch misschien heel leuk en onverwacht zijn en een mooie kans kunnen zijn om de aandacht van je publiek te krijgen.

Inhaakkalender 2023

Hubspot publiceerde onlangs een overzicht over 2023. Frankwatching maakte een Nederlandse variant die toch nét wat lekkerder leest en relevanter is voor de Nederlandse markt. Heel praktisch, met een overzicht van inhakers per maand. Doe er je voordeel mee!

Tip: Wil jij de social media optimaal inzetten in je marketingstrategie? Dan is de opleiding Social Media echt iets voor jou!

  • Tijdens de opleiding leer je de laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van social media.
  • Ook maak je een social media plan, direct geschikt voor implementatie in je eigen organisatie.

Lees meer over deze opleiding ►

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.