Leestijd: ca. 3 minuten

De laatste weken hebben we al weer flink wat bloggers mogen verwelkomen, en er zijn nog met een flink aantal anderen gesprekken. Vandaag introduceren we  drie nieuwe schrijvers voor het blog. Bovendien is een van de drie deze keer een dame, om maar even te verduidelijken dat we bij Bijgespijkerd geen puur Mannenbolwerk zijn en willen zijn. En niet zomaar een dame, neenee, een ex marketingmanager bij Dell en ex vice president marketing bij RES. De nieuwelingen van vandaag even kort voorgesteld:

Alexis van Dam

Alexis heeft voorafgaand aan zijn managementopleiding creatieve communicatie en multimedia design gestudeerd. Daarna heeft hij twee en een half jaar gewerkt als (online)communicatie consultant bij Bex*communicatie. Halverwege 2009 heeft hij zich aangesloten bij World of Minds, een adviesbureau wat helpt om mensen en organisaties maximaal gebruik te laten maken van hun kennis en creativiteit door het inzetten van visualisatiemiddelen. Alexis doet aan business en communicatie consultancy en geeft trainingen & workshops over mindmappingen en nieuwe werkvormen. Zijn persoonlijke interesse in ontwikkelingen in de online communicatie is breed. Alexis is te volgen op twitter , LinkedIn en op zijn eigen website.

Sytse-Jan Kooistra

Sytse is tijdens zijn opleiding Communication & Multimedia Design zeer geïnteresseerd geraakt in de werking van social media. Met zijn Google Switch project, een hoax die de hele wereld rond is gegaan, heeft hij zelf ondervonden hoe groot de rol en invloed van social media tegenwoordig kan zijn. Afgestudeerd in interaction design en nieuwe marketing interesseert hij zich dan ook voornamelijk op het gedrag van mensen en hoe dit zich naar online vertaalt. In de functie als online marketeer bij het online bureau the people’s valley richt Sytse zich nu volledig op social media. Sytse is actief op LinkedIn, Twitter en zijn blog .

Cindy Adriaansen

Cindy Adriaansen (1975) was 9 jaar verantwoordelijk voor de online marketing van Dell in EMEA en daarna 2 jaar werkzaam als Vice President Marketing van RES Software, voordat zij Inside Company oprichtte. Inside Company is een marketing bedrijf dat zich specialiseert in online marketing en organisatie helpt marketing rendabel en efficiënt te maken. Marketing is haar passie en houdt niet van wollige marketingtaal, ze maakt het liefst alles meetbaar en duidelijk. Verder is ze gek op new media, cross media, social networking, social media en twitter. Wil je meer info over Cindy ga dan naar haar linkedin profiel.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

3 reacties

  1. Cindy

    Ben zeer vereerd als dame hier aan deel te mogen nemen 🙂 Is wel tijd voor een beetje GirlPower op bijgespijkerd.nl!

    Ciao, C.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.