Leestijd: ca. 2 minuten

Kijkende naar de cijfers van de afgelopen jaren is het enorm logisch dat Adobe zich veel laat zien in de media. Die cijfers waren namelijk niet altijd even goed. De recessie sloeg flink in, alhoewel het 2e kwartaal een flinke stijging in omzet laat zien. Toch ben ik niet van mening dat Adobe alle inspanningen voor creatieve professionals puur vanuit financieel oogpunt realiseert. Adobe luistert erg goed naar zijn gebruikers en innoveert vanuit dit oogpunt. Van Evangelisten tot het Adobe MAX evenement, en nu zelfs een videoserie op Adobe Pulse genaamd Adobe 5!

Uiteraard ter ere van de nieuwe Creative Suite 5 heeft Adobe verschillende opinieleiders geïnterviewd over de veranderende wereld, creatie van content, interactieve content en meer online content. Persoonlijk ben ik van mening dat de wereld compleet veranderd is en dat uitgevers, platenmaatschappijen en iedereen die content creëert dus ook op een andere manier moet gaan denken. De consument vraagt nu eenmaal om nieuwe manieren van communiceren. De enige mogelijkheid om te kunnen blijven bestaan is veranderen, dat is de enige constante.

Bekijk alle video’s van de serie op http://www.adobepulse.com

Naast deze videoserie is Adobe Pulse een fantastisch video-platform voor creatieve professionals. Je vindt hier instructievideo’s over alle producten van Adobe, video-tutorials en andere documentaires.

Over de auteur

Kevin is verhalenverteller, student & social media strateeg bij Pondres met een passie voor nieuwe media, social media, duurzaamheid en innovatie. Professioneel bemoeial, spuit 11 & semi-ongeleid projectiel.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.