Leestijd: ca. 1 minuten

Jaja, het Bijgespijkerd team is snel aan het uitbreiden. Vandaag kunnen we weer een nieuwe topper verwelkomen. Eduard Blacquière is vanaf nu officieel gastblogger voor Bijgespijkerd. Dat wil zeggen dat hij niet met grote regelmaat zal gaan bloggen, maar ons wel zo nu en dan gaat verblijden met unieke artikelen die vrij zijn van duplicate content. We verwelkomen Eduard, en hopen ons team nog verder te kunnen uitbreiden.

Eduard op kantoorEduard Blacquière (1981) is werkzaam als Business Consultant bij zoekmachinemarketing bureau Outrider, onderdeel van GroupM (WPP). Eduard werkt vanaf 2004 in affiliate marketing en zoekmachinemarketing (o.a. Testnet en Checkit). Hij schrijft over deze onderwerpen op zijn Zoekmachinemarketing Blog EdWords.nl, op Marketingfacts, DutchCowboys en Netters.nl. Op Bijgespijkerd zal Eduard zo nu en dan artikelen gaan plaatsen over zoekmachinemarketing en optimalisatie.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

6 reacties

  1. Coen Jacobs

    Welkom in het team, Eduard! Wederom een mooie naam aan het team van Bijgespijkerd.nl toegevoegd! Ik kijk uit naar jouw eerste bijdrage hier! 🙂

    Beantwoorden
  2. madbello

    Welkom en ik ga deze blog bijna aan mijn favoriete toevoegen 😉 en zo te zien is dit team een stel jonge wilde honden 🙂

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.