Leestijd: ca. 2 minuten

Martin Macdonald komt volgende week naar Nederland om een inspirerende keynote te geven tijdens SES Amsterdam. Martin is head of SEO bij OMD (onderdeel van Omnicom Media Group) en nauw betrokken bij het opstellen en uitvoeren van de online marketing strategieën van grote retail organisaties, luchtvaartmaatschappijen en supermarktketens. Ook is Martin eigenaar van één van de drukste SEO forums: seoforums.org. Zijn keynote gaat over SEO, de zoekmachine-industrie en het behalen van het beste resultaat.

SES Amsterdam is hét event voor iedereen die zoekmachinemarketing toepast om meer bezoekers naar zijn website te krijgen. Volgende week is op 5 oktober een workshopdag waar vier workshops worden gegeven over affiliate marketing en search, de Panda update, social media en search en optimaliseren. Tijdens de workshops krijgt u veel praktische informatie die u direct kunt toepassen op uw praktijk.

Congres
Op donderdag 6 oktober is de congresdag van SES Amsterdam. De dag wordt geopend door dagvoorzitter Ronald van der Aart, Joost de Valk en Martin Macdonald. Gedurende de dag zijn er diverse sessies, zoals een site clinic, marktupdate, SEO binnen online marketing en siteoptimalisatie met Google Webmaster Tools.

De Speld
Tijdens SES Amsterdam op 6 oktober is ook de uitreiking van de zoekmachinemarketing award De Speld. De genomineerden zijn bGenius met case Wehkamp, OrangeValley met case Independer.nl en Traffic Builders met case Oxxio. Aan het eind van de dag pitchen de genomineerden hun case en bepaald de jury wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

Bekijk hier het volledige programma

 

LET OP: Als mediapartner mag Bijgespijkerd één kaart voor het congres gratis weggeven. Stuur een tweet naar @Bijgespijkerd en maak kans op gratis toegang voor SES Amsterdam!

Over de auteur

Pieter Voogt is eigenaar van PauwR Internetmarketing, bureau voor o.a. Zoekmachinemarketing, Webanalytics en Social Media Marketing.

2 reacties

  1. Pieter

    @Martijn: Waarschijnlijk komen alle presentaties online te staan. Een collega en ik zullen verslag doen van het evenement hier op Bijgespijkerd.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.