Leestijd: ca. 2 minuten

Nadat collega blogger Vincent Neve uitgebreid verslag heeft gedaan van SES Londen (dag 1, 2 en 3), strijkt het hele Search Engine Strategies circus over twee weken neer in Amsterdam voor SES Amsterdam 2010 en zullen we daar op Bijgespijkerd uiteraard eveneens verslag van doen. We zijn alweer aangeland bij versie 3.0 van zoekmachinemarketing blijkens de aankondiging van onder meer keynote spreker Bill Hunt. Vast staat dat de hele Nederlandse zoekmachinemarketing wereld present zal zijn en dat de ‘usual suspects’ de bezoekers van tips, adviezen en blikken in de toekomst zullen geven.

SES Amsterdam is verdeeld over twee dagen, te weten 17 en 18 maart 2010. Plaats van handeling is het Krasnapolsky hotel aan de Dam. De eerste dag bestaat uit een aantal te volgen workshops op het gebied van conversieoptimalisatie, zoekmachinemarketing en linkbuilding. Het congres is op de tweede dag en zal geleid worden door Ronnie Overgoor. Het programma bestaat uit een de keynote, enkele plenaire sessies en drie parallelsessies in de middag.  Op het eind van de dag wordt de winnaar van ‘De Speld‘ gekozen, de meest prestieuze prijs op het gebied van zoekmachinemarketing in Nederland.

In Nederland zijn er een aantal ‘autoriteiten’ op het gebied van searchmarketing en velen van hen zullen een workshop verzorgen, een lezing houden of deelnemen aan de SEO Site Clinic. Onder andere Joost de Valk, André Scholten, Eduard Blacquière en Wolter Tjeenk Willink. Zij zullen het onder meer gaan hebben over zaken als video optimalisatie, inhouse SEM en webanalytics en conversieoptimalisatie.

Het evenement is zeker niet alleen geschikt voor bezoekers die werkzaam zijn in de zoekmachinemarketing branche. Ook marketeers, beleidsbepalers en consultants die geïnteresseerd zijn in de nieuwste tactische en strategische ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing zullen met de kennis van SES Amsterdam zeker hun voordeel kunnen doen.

Over de auteur

Pieter Voogt is eigenaar van PauwR Internetmarketing, bureau voor o.a. Zoekmachinemarketing, Webanalytics en Social Media Marketing.

één antwoord

  1. Sjef Kerkhofs

    Voor de volledigheid , Bijgespijkerd zal ook tijdens SES Amsterdam uitgebreid verslag doen.Zowel Pieter als ik zijn aanwezig en zullen jullie over de lezingen inlichten.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.