Leestijd: ca. 2 minuten

Nadat we afgelopen week al met gepaste trots de komst van Marc van Maanen hebben gevierd, kunnen we vandaag weer twee bloggers toevoegen aan onze lijst. De een reeds werkzaam in het bedrijfsleven, de ander nog student en minder ervaren doch niet minder talentvol. We zijn erg benieuwd wat ook deze nieuwe bloggers weer kunnen gaan bijdragen aan Bijgespijkerd.

Sjoerd Bosmans

Na zijn studie Media & Entertainment Management in Rotterdam te hebben afgerond, is Sjoerd aan de slag gegaan bij M2Media in Hilversum. Hier heeft hij zich als online trafficker o.a. bezig gehouden met het inplannen, opstarten en optimaliseren van online campagnes. Zoals te zien is aan zijn bio op Twitter is hij geïnteresseerd in alles wat met online te maken heeft. Per mei zal Sjoerd aan de slag gaan bij Mediaedge:cia als Interaction Planner waar hij zijn carrière in het online vak met groot plezier gaat voortzetten. Natuurlijk kun je hem ook volgen op Linkedin.

Stefan Verhoeve

Stefan Verhoeve (19-02-1986) studeert momenteel MSc Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Voor zijn studie in Tilburg heeft hij de opleiding HBO Bedrijfseconomie afgerond in Rotterdam. Sinds januari 2009 runt hij zijn eigen bedrijfje, Drie Marketing. Stefan schrijft al regelmatig voor het magazine Markethings van de Marketing Association Tilburg. Hij is te vinden op Linkedin en Twitter.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

7 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.