Leestijd: ca. 2 minuten

Wederom hebben we ons Bijgespijkerd team kunnen uitbreiden met twee sterke bloggers. Vanaf deze week zullen ook Bas Bakker en Lorenz van Gool ons blog van content gaan voorzien. Bas is bij jullie wellicht reeds bekend als de ontwerper van het nieuwe Bijgespijkerd design. Lorenz loopt al geruime tijd mee in de blogosphere en is bekend geworden met zijn persoonlijke weblog TweePuntNul.

Bij deze stellen we de twee heren voor:


Bas Bakker

Bas Bakker is (interaction) designer en start in de komende maanden als zelfstandige op het gebied van interactive design en development. Bas heeft afgelopen zomer zijn studie Communicatie & Multimedia Design afgerond, door af te studeren met een eigen concept. Naast de projecten die Bas als zelfstandige uitvoert zal hij daarnaast interactieve concepten gaan realiseren. Het is daarom ook niet gek dat Bas een passie heeft voor creativiteit, hij gaat dan ook bloggen over het creatief inzetten van interactieve services. Net iets anders dan normaal.

Lorenz van Gool

Lorenz van Gool studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Nu is hij freelance blogger, journalist en columnist voor zijn eigen onderneming Lorenz Media. Met een passie voor sociale media en Web 2.0 blogt hij ook op zijn eigen blog TweePuntNul.net. Verder liggen zijn interesses in nieuwe media, is hij niet vies van een potje concepting en is hij gefascineerd door slimme reclamecampagnes.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.