Leestijd: ca. 3 minuten

Gefeliciteerd, vandaag is het nieuwe design van Bijgespijkerd live! Iets meer dan een maand na de lancering hebben we het ontwerp van het blog sterk verbeterd, het oog wil immers toch ook wat! Na de beslissing in oktober 2008 om Bijgespijkerd op te zetten lag onze prioriteit in eerste instantie bij een goede filosofie, het recruteren van goede bloggers en een blog dat functioneel gezien zo goed mogelijk in elkaar zat. Met het live gaan van onze eerste versie in December vonden wij deze punten geslaagd. Het design….dat kon inderdaad beter.

Het nieuwe ontwerp van Bijgespijkerd is gericht op een rustiger uiterlijk van het blog. De navigatie in de hoofdbalk is in grote lijnen hetzelfde, maar biedt binnen de content van het blog wat uitbreidingen. Zo heeft ook iedere blogger nu meer exposure op het blog en kan de bezoeker gemakkelijk via de categorie uitgelicht tussen artikelen switchen.

Natuurlijk is het wat snel om al na een maand gelijk live te gaan met een re-design en in alle eerlijkheid…ook wij hadden dat niet gepland. Bas Bakker van I-nnovatie handelde echter dusdanig snel en overtuigend dat wij graag van de mogelijkheid gebruik maakten. Complimenten daarvoor, en voor de voortgang tijdens het gehele traject aan Bas, evenals aan Coen Jacobs voor de implementatie. Afgelopen maand hebben we in een aantal stappen hard gewerkt aan dit nieuwe ontwerp. Zo is vanuit de Bijgespijkerd gedachte het logo opnieuw vorm gegeven en vervolgens het gehele blog aan een grondige renovatie onderworpen. Het eindresultaat is wat ons betreft dat Bijgespijkerd nu een van de mooiste blogs in Nederland is, waardoor wij erin geloven dat we hier als team een nog groter succes van kunnen maken

Met gepaste trots kondigen wij naast het nieuwe ontwerp ook (nogmaals) de aparte rubriek Bijgespijkerd TV aan. Patrick Petersen van Atmost zal hier exclusief videomateriaal op marketinggebied publiceren en ook Stefan Bakx schijnt net een nieuwe camera te hebben, dus daar verwachten wij veel van! Kijk op Bijgespijkerd dus uit naar interviews en ander beeldmateriaal van goeroe’s en events. Uiteraard met als doel om jullie nog meer feeling te geven in online marketing en nieuwe media, maar ook in de mensen erachter.

Rest ons niks dan jullie uit te nodigen Bijgespijkerd nog eens goed en rustig te bekijken. Blijf ons hier volgen middels onze RSS-feed, mocht je dat niet al doen. Mocht je door het nieuwe design geinspireerd zijn om ook te gaan bloggen en heb je een achtergrond in online marketing en nieuwe media of feeling met een van beiden ben je van harte welkom contact met ons op te nemen!

Over de auteur

Als Internetmarketeer bij Yonego actief in online marketing op basis van ROI met focus op zoekmachines en social media

14 reacties

 1. Eric

  Zoals gezegd, ziet er goed uit!

  En Bijgespijkerd TV ook nog eens eerder opgetuigd dan Marketingfacts.TV 😉

  Aan de foto van de hoofdredacteur te zien, is er wel wat drugsgebruik vooraf gegaan aan het creatieve proces. Misschien een verbeterpuntje? 🙂

  Beantwoorden
 2. Pieter van Luijt

  Complimenten aan Bas, Coen, Vincent & Sjef! Het ziet er echt mooi uit! Rustige maar krachtige look:

  Uitgelicht ;):
  – Blokje voor de auteur is goed voor de personal branding.
  – Blokje voor gerelateerde posts, werkt goed en boeit mij meteen om verder te lezen.
  – Logo, erg leuk gevonden!
  – Uitlicht mogelijkheid, wanneer wordt een post eigenlijk uitgelicht?

  Natuurlijk zijn er altijd dingen die het net iets mooier zouden afronden. Misschien iets om in een volgende versie mee te nemen:

  Verbeterpunten:
  – Footer is wat mij betreft veel te veel info. Het zou misschien mooier zijn om een rode/grijze balk met slechts 1 regel info te gebruiken.
  – Bij de blokjes Sociaal & Credits zou ik ook logo’s gebruiken die de breedte van de sidebar hebben. Of beter uitlijnen naast elkaar?
  – Het comment blokje kan nog wel een beetje css gebruiken, randjes om gravatars, grijze blokken, zou het net iets mooier maken.

  Begrijp me niet verkeerd! Het design is schitterend en een geweldige vooruitgang! Ook de update naar 2.7 is top!

  Beantwoorden
 3. Johan Groenewold

  Super! 🙂

  Vertalingen hier en daar moeten nog inderdaad. :)Misschien een hover leuk bij het tabmenuutje bovenaan? 🙂

  Beantwoorden
 4. Bas Bakker

  Ziet er goed uit dat nieuwe design ;). En wat vinden jullie van het logo?

  Natuurlijk moet er nog wat CSS aanpassingen gedaan worden door Coen. Maar hij is wel instaat geweest om een snelle eerste versie online te knallen.

  Ik zal snel een beschrijvend artikel op mijn blog online, met de gedachte achter sommige designpunten. Altijd leuk! 🙂

  Beantwoorden
 5. Pieter van Luijt

  Ik vind het logo mooi gevonden! Bijgespijkerd maakt online marketing simpel (knoop en schaduw). Het zou leuk zijn als je die blog ook hier publiceert ;)!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.