Leestijd: ca. 1 minuten

Ruim een maand geleden kwam de Nobiles bloggeraward in de publiciteit. We hebben Bijgespijkerd.nl toen direct ingeschreven voor deze wedstrijd. Gisteren kwam het spannende nieuws, we zijn samen met twee andere weblogs genomineerd voor de categorie ‘Ambitieus’. Super gaaf natuurlijk! Vanaf morgen kan iedereen stemmen op Bijgespijkerd op deze link. De stemming duurt tot eind maart.

Bij deze willen we iedereen die Bijgespijkerd een warm hart toedraagt vragen een stem uit te brengen via de onderstaande link. Selecteer “Sjef’s blog” omdat we bijgespijkerd onder op een persoon moesten inschrijven. Je doet er ons een enorm plezier mee, en werkt bovendien mee aan een nog beter Bijgespijkerd!

Alvast bedankt vanuit het hele Bijgespijkerd team!!

http://www.nobiles.nl/index.php?id=214

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

5 reacties

  1. Thurry Neve

    Hoi Sjef,
    Gefeliciteerd met de nominatie. Dit geeft aan dat jullie met Bijgespijkerd op de goede weg zijn. Zelf lees ik jullie artikelen ook en vind ze vaak interessant. Ik hoop dat Bijgespijkerd heel veel stemmen verzamelt!.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.