Leestijd: ca. 2 minuten

Huizenzoeksite Jaap.nl en online marktplaats voor klussen Werkspot.nl gaan samen de dienstverlening van Jaap.nl vertbeteren. Zodra iemand een nieuw huis heeft gekocht, begint in de meeste gevallen de zoektocht naar goede vakmannen of een betrouwbaar klusbedrijf. Aangezien er op dat zelfde moment veel andere zaken geregeld moeten worden, voorziet Jaap.nl haar gebruikers van een service waarmee ze eenvoudig een goede vakman kunnen vinden.

De samenwerking maakt het mogelijk dat klussen op werkspot.nl geplaatst kunnen worden, waarop vakmannen kunnen reageren. De ingeschreven vakmannen kunnen beoordeeld worden door eerdere referenties van gebruikers. Zo krijgt de huizenkoper gelijk een goed beeld van vakman of klusbedrijf.

Hans Voorn, directeur van Jaap.nl: ‘Wij willen ons niet alleen onderscheiden op het gebied van ons huizenaanbod, maar ook op het gebied van service en kwaliteit. De samenwerking met Werkspot.nl past uitstekend in dit streven. De service van Werkspot.nl sluit logisch aan op die van Jaap.nl en voorziet in een wezenlijke behoefte van huizenzoekers. Zoals wellicht bekend, staat de wens van de huizenzoeker bij Jaap.nl centraal als het gaat om vernieuwing.”

“Werkspot.nl wil zichtbaar zijn op de plekken waar mensen bezig zijn met het verbouwen van hun huis. Jaap.nl is hiervan een goed voorbeeld”, zegt Joost Gielen, directeur van Werkspot.nl. “Mensen die zich oriënteren op de huizenmarkt kopen een nieuw huis of verbouwen hun bestaande huis. In beide gevallen kunnen ze bij Werkspot.nl terecht. Dat Jaap.nl deze service aan zijn bezoekers aanbiedt, getuigt van een goed gevoel voor waar de markt naar toe gaat. Onze gedeelde passie voor kwaliteit erg belangrijk in het tot stand komen van de samenwerking.”

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.