Leestijd: ca. 1 minuten

Het gaat hard met Bijgespijkerd! Nadat definitief de eerste video’s zijn gelanceerd door Patrick Petersen, en er besloten is tot het vervaardigen van een speciale BijgespijkerdTV rubriek (en vergeet vooral ook niet het aankomende nieuwe design), mogen we wederom een nieuwe blogger in ons midden verwelkomen. Stefan Bakx komt ons team versterken en zal mede verantwoordelijk zijn voor het vullen van de TV rubriek. Natuurlijk zal hij ook posts gaan schrijven. Een korte voorstelronde voor Stefan:


Stefan Bakx

Stefan is bachelorstudent aan de Hogeschool van Rotterdam waar hij communicatie digitale media studeert. Naast zijn studie is hij eigenaar van de Sartorialguide; een website die zich richt op exclusieve mode en lifestyle. In het bedrijf houdt hij zich bezig met management, strategie, videoproductie en marketing / communicatie nieuwe media. Je kunt Stefan volgen via twitter en op zijn eigen website / portfolio.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

8 reacties

 1. Pieter van Luijt

  Welkom Stefan!

  @Sjef, zal het videokanaal dan ook volledig geimplementeerd worden op de home pagina. Met de laatste video die in het oog springt? Of gewoon als rubriek naast alle andere rubrieken?

  Beantwoorden
 2. Sjef Kerkhofs

  @Pieter We gaan sowieso een rubriek met apart logo inzetten, en wellicht dat de rechterkolom de laatste video gaat bevatten 🙂 We’re still thinking. Wat denken jullie?

  Beantwoorden
 3. Pieter van Luijt

  In het kader van beter goed gejat dan slecht bedacht: Onder de eerste post een horizontale balk met de laatste 4 video’s! (Zie DC.nl, alleen doen ze het daar na 4 posts & in het zijpaneel)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.