Leestijd: ca. 1 minuten

We mogen wederom een nieuw talent toevoegen aan onze bloglijst. Na een doorverwijzing van Polle de Maagt (thanks Polle!) kwam Pieter van Luijt bij ons op gesprek. Het gesprek is zodanig goed verlopen, dat we Pieter toe hebben gevoegd aan de lijst met bloggers. Bij deze stellen we Pieter even kort voor:


Pieter van Luijt

Pieter heeft een passie voor E-commerce. Dagelijks struint hij het web af in zijn zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen in Online marketing & Communicatie. Voor zijn studie werkt hij momenteel aan een afstudeertraject binnen de Social media, bij een financiele dienstverlener. Op Bijgespijkerd zal Pieter zijn visie op Social media wegzetten, in relatie tot het bedrijfsleven.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

4 reacties

 1. Tim van Letht

  Bij het woord financiële dienstverlener wordt mijn interesse altijd gewekt, welke dienstverlener is het?

  Welkom Pieter!

  Beantwoorden
 2. Pieter van Luijt

  @Sjef:
  Bedankt voor de introductie! Ik hoop het komende jaar een aantal mooie posts te kunnen publiceren.

  @Tim:
  Ik werk momenteel aan een afstudeertraject bij Lancyr, een tussenpersoon in verzekeringen. Als je meer wilt weten over mijn opdracht, neem gerust even contact op!

  Beantwoorden
 3. Vncent Neve

  @Pieter
  Welkom, hoorde van Sjef dat gesprek gisteren erg positief was! Kon er zelf helaas niet bijzijn, maar we komen elkaar vast eens tegen!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.