Leestijd: ca. 2 minuten

Gisteren is dan na een lange tijd van voorbereiden Bijgespijkerd live gegaan! De hele dag stroomde de felicitaties, reacties en positieve berichten binnen. Iedereen bedankt voor de geweldige support gedurende de eerste dag. We mogen dan ook absoluut niet klagen  over de resultaten van deze eerste dag:

 • Reacties: totaal 40 reacties op diverse artikelen
 • Bezoekers: 306 (en dat zonder publiciteit)
 • Pageviews: 1010
 • RSS feeds opgeslagen: 28

Gedurende de komende dagen gaan de eerste artikelen vast en zeker live, en hopen we op een faire en uitdagende discussie. Een voorzetje is al gegeven in het artikel over Twitter! We kunnen jullie tevens verzekeren dat er al weer een aantal spannende ontwikkelingen gaande zijn omtrent Bijgespijkerd…hierover horen jullie later meer.


Tenslotte wil ik iedereen een aantal reacties en statistieken laten zien die gedurende de dag zijn binnengelopen. Ook bedankt voor de melding van kleine bugs enz. (voor de Twitteraars, er is een Twitteraccount op @bijgespijkerd )

Twitterreacties

Statistieken

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

7 reacties

 1. Pieter van Luijt

  Het aantal van 306 bezoekers met 1010 pageviews zonder enige publiciteit is een mooie opkomst op dag één. En al 28 RSS abbonees, waarmee dus al 28 kanshebbers op de beschikbare boeken.

  Ik ben benieuwd naar de eerste artikelen die de komende tijd via Bijgespijkerd het levenslicht zullen zien. Hopelijk gaan jullie de belofte waarmaken!

  Beantwoorden
 2. Sjef Kerkhofs

  We zijn er ook niet ontevreden mee inderdaad. Nu doorzetten na de feestdagen, dan gaan de artikelen ook binnenstromen gok ik. We gaan er alles aan doen een Topblog neer te zetten! 🙂

  Beantwoorden
 3. Vncent Neve

  Voor een eerste dag was ik hier zeker tevreden mee. Mooi kadootje voor de kerstdagen, nu na de feestdagen doorgaan met knallen in de vorm van goede blogposts en groei!

  Beantwoorden
 4. Thurry Neve

  Degelijke, overzichtelijke site!. Ik heb wat rondgesnuffeld en snel een paar interessante dingen gezien, zoals de mogelijkheid eenvoudig artikelen te plaatsen en eraan te verdienen!, of presentaties delen via het Internet. Er is zeker een functie voor jullie site!. Veel succes gewenst.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.