Leestijd: ca. 2 minuten

Net als je denkt dat social media weinig verrassingen meer heeft, steekt er weer een ontwikkeling de kop op die niemand had durven voorspellen. Social media-minnend Nederland sloeg in 2011 massal aan het Wordfeuden en heeft nu blaren van het Draw Somethingen.

Que pasa? Scrabble en Pictionary op je smartphone of tablet? Ouderwetse bordspelletjes via apps lijken een blijvertje te zijn.

Tijd voor een opvolger van het Bijgespijkerd Grote Wordfeud-onderzoek van vorig jaar. Steken we net zo veel tijd in Draw Something als in Wordfeud (zodat regelmatig ons werk eronder lijdt)? Levert Draw Something dezelfde ergernissen op?

Als je Draw Something speelt of hebt gespeeld, doe dan mee. We zijn op zoek naar minimaal honderd respondenten, dus schakel ook vooral ook je tegenstanders in!

Om je alvast warm te maken, vind je hieronder een mooie animated gif (ze bestaan nog!) waarin het succes van het spel mooi wordt weergegeven. Op zijn Draw Somethings:

 

 

Klik hier voor de vragenlijst. Alvast bedankt voor  het invullen!

Over de auteur

Freek verzorgt mediarelaties voor verschillende bedrijven bij Lewis PR en adviseert ze op het gebied van social media. Daarvoor werkte bij verschillende titels van Wegener.

7 reacties

 1. Gyurka Jansen

  Nadeel is dat je snel zoveel vrienden hebt dat je wel bezig kunt blijven…

  Volgende hype: Rumble? (Een soort boggle)

  Wat vinden jullie eigenlijk van de aankoopprijs die door Zynga betaald is?

  Beantwoorden
 2. Freek Janssen

  Het vreemde is dat ik dat bij Wordfeud niet zo ervaarde – terwijl ik het met veel meer mensen speelde. Misschien omdat de rondes zo lang duren (kijk eerst of je tekening werd geraden, raad dan de tekening van de ander en maak weer een nieuwe tekening)?

  Beantwoorden
 3. Freek Janssen

  Sooo, die is gaaf!! Overigens hebben we net de grens van 100 respondenten bereikt, dus het analyseren kan beginnen :)!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.