Leestijd: ca. 3 minuten

De nieuwste social media sensatie BeReal is een app voor het delen van sociale foto’s, maar heeft componenten verwijderd die de rest van de sociale media apps, zoals Instagram, TikTok en Snapchat, gebruiken om likes, filters en volgers op te nemen. In plaats daarvan nemen gebruikers op een willekeurig moment dagelijks een foto van precies wat ze aan het doen zijn, met een korte tijdslimiet om consistentie en eerlijkheid (tot op zekere hoogte) te bevorderen. In de woorden van het Franse bedrijf positioneert de app zichzelf als “oncontroleerbaar” en het geeft prioriteit aan “geen onzin ” Voor de redactie van Bijgespijked redenen genoeg om jullie te voor voorzien van 5 BeReal tips die jullie vast nog niet kennen.

1. Hoe te zien hoeveel vrienden ik heb in BeReal

Wil je precies weten hoeveel vrienden je in de BeReal app hebt, klik dan linksboven op het vrienden icoon. Als je een iPhone gebruikt, klik dan op de vriendenknop hieronder. Dan kun je bij mijn vrienden zien (hoeveel). Als je Android gebruikt, ga dan naar Mijn vrienden en je ziet het totale aantal vrienden.

2. Hoe u het vriendenverzoek kunt zien dat u in BeReal hebt gestuurd?

U kunt een voorverzoek sturen naar iemand die u bij ontdekking ziet. Of u kunt vriendschapsverzoeken sturen naar profielen die worden bekeken vanuit een vriendensuggestie. Als het naar zoveel mensen is verzonden, kunt u de lijst zien die nog in behandeling is als het verzoek niet wordt geaccepteerd. Dit is alleen voor degenen die momenteel de app op de iPhone gebruiken.

Ga daarvoor naar Vrienden – Verzoeken – Verzonden

3. Hoeveel reacties en realmoji’s heeft de BeReal-foto van uw vrienden gekregen?

Deze is alleen te bekijken als BeReal minimaal 10 vrienden heeft. Klik op de 3 stippen rechts van de foto van de vriend. Dan kun je het aantal reacties en realmoji’s op die foto zien.

4. Bekijk al je BeReal-foto’s

Als je alle foto’s wilt zien die je tot nu toe op de BeReal-app hebt geplaatst, ga dan naar het gedeelte herinneringen. Klik dan op alle herinneringen bekijken en vervolgens op foto. Veeg vervolgens naar rechts om de volgende foto te zien. enzovoort.

5. Verborgen informatie over BeReal van een vriend

Om de details van de foto van een vriend in de BeReal app te bekijken, klik je op de 3 stip aan de rechterkant van de foto. Als dat zo is, ziet u hun locatiekaart. onder de kaart is een informatie verborgen. Wil je niet weten wat het is..? Je moet eerst 10 vrienden hebben in BeReal om die verborgen informatie te zien. Dus als je 10 vrienden hebt, kun je die verborgen informatie zien.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.