Leestijd: ca. 2 minuten

Voor deze Funny Sunday een leuke vergelijking met hoe het vroeger was, en dan te beseffen dat deze historische tijd zoals hier afgebeeld nog niet eens zo lang geleden is. Gevonden via Groundviews.

De geldende traditionele media worden geconfronteerd met nieuwe media, de bloggers, niet wetende welke kracht er in de toekomst van hen uit zal gaan. In vergelijking met deze rare wezens, lopen de traditionele media jaren achter.

Ondertussen weten we natuurlijk wel beter. Blogs en bloggers zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en heersende media. Dankzij verschillende blogs als b.v. GeenStijl, die belangrijke informatie vaak eerder in handen hebben dan traditionele media, komt deze onderschatting, zoals hierboven afgebeeld, een stuk minder voor dan vroeger.

Ook de traditionele media weten dat ze niet achter kunnen blijven bij (technologische) ontwikkelingen. Juist door dit besef zullen de dinosauriërs de rest van de 21e eeuw overleven, iets wat naar mijn mening alleen maar een goede ontwikkeling is.

Over de auteur

Sjoerd heeft gewerkt voor M2Media Hilversum, en zich bezig gehouden met het inplannen, opstarten en optimaliseren van online campagnes. Per mei is hij fris begonnen bij Mediaedge:cia.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.