Leestijd: ca. 2 minuten

Twitter Guide

Bijgespijkerd is een blog dat staat voor kwalitatieve, informatieve en praktijkgerichte artikelen, gericht op een doelgroep die nog niet geheel thuis is in de wereld van Internet, Social media en Online marketing. Wij en onze bloggers schrijven dan ook vaak over persoonlijke ervaringen en over concrete gebeurtenissen waar men in de praktijk gebruik van kan maken.

Twitter is een van die nieuwe ontwikkelingen die we op Bijgespijkerd regelmatig beschrijven. het is bekend dat het bedrijfsleven nog grote moeite heeft met het aanwijzen van de benefits en values van Twitter in de bedrijfsvoering. Vandaar dat we ook erg blij zijn dat Twitter nu zelf met een online gids is gekomen waarin beschreven wordt wat je als bedrijf allemaal met Twitter kunt. We worden dus op onze wenken bediend!.

De gids, die inmiddels op alle grote blogs besproken is, is een basisoverzicht ondersteund met een aantal interessante cases. Ik wil dan ook een ieder die zoekende is naar de mogelijkheden van Twitter aanraden de site eens goed door te nemen!

http://business.twitter.com/twitter101

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.