Leestijd: ca. 1 minuten

Vanochtend werd de herstart van de Open Coffee in Tilburg gevierd. Na gedurende de zomerperiode van vorig jaar te zijn verdwenen samen met de Coffee Company, werd het tijd de Open Coffee weer op te bouwen om creatief Tilburg samen te brengen.

Vandaar dat ik samen met Vincent Neve en Martijn Planken het initiatief heb genomen de OC opnieuw op te zetten, dit maal 1 keer per twee weken. We hopen de komende maanden een leuke uitbreidende community op te kunnen richten. De start is zeker hoopgevend. De linkedingroep heeft inmiddels 32 leden, en de opkomst lag vanochtend rond de 15. Een zeer aardig eerste aantal mogen we wel concluderen. Enkele bezoekers hadden wat moeite het weinig opvallende Mugs&Muffins te vinden maar de bijeenkomst was erg interessant.

Hieronder enkele sfeerimpressies:
Open Coffee 6 feb (3)

Open Coffee 6 feb (4)oc-tilburg-009

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

4 reacties

  1. Joris Toonders

    Ziet er gezellig uit, als ik in de buurt ben met afspraken / wanneer ik het kan combineren kom ik zeker even langs. Zal binnenkort wel zijn, blijft een leuk initiatief!

    Beantwoorden
  2. Coen Jacobs

    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Het is totaal niet te combineren met mijn rooster voorlopig, jammer genoeg… Mocht er een keer een OC komen waarop het gunstig uit komt, dan ben ik van de partij!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.