Leestijd: ca. 2 minuten

logo_edayTen eerste excuses voor de stilte op Bijgespijkerd de laatste dagen. Vanwege mijn workshop in Istanbul ben ik te druk geweest om artikelen te schrijven. Maar het gaat goed komen, want over krap 8 dagen begint de nieuwe Emerce E-day, waar heel internetlievend Nederland weer samen komt om aandachtig te luisteren naar inspirerende internationale sprekers en om te netwerken. Met dank aan Molblog (bedankt Elsbeth!) ben ik als blogger van Molblog en Bijgespijkerd aanwezig om verslag te doen vanaf de E-day.

Ik ben van plan de volgende sprekers te gaan verslaan voor beide blogs, maar ik hoor het graag van jullie welke sprekers ik absoluut moet gaan volgen. Jullie zijn tenslotte de reden dat ik naar de E-day mag!

 • Hans Rosling: Een van de sprekers die regelmatig actief is bij TED, het briljante concept waar we al zoveel over verteld hebben. Natuurlijk mag ik die niet missen. Zijn thema: ‘The digital landscape’
 • Robert Rice: Deze lezing gaat over mobile, augmented reality en de manier waarop leiders hiermee om moeten gaan. Genoeg stof om over te schrijven lijkt me!
 • Maarten Doornik: Is van Allianz, en zal gaan spreken over hoe je de Social media motor binnen je bedrijf aan het draaien kunt krijgen en houden.
 • Josh Smith: Medewerker van Facebook, over sociale netwerken als blijvend onderdeel van je strategie.
 • Nick Bilton: Medewerker van The NewYork Times. Hij gaat praten over The future of news. Interessant, daar ben ik zeker van.
 • Gary Vaynerchuk: De wijnverkoper die groot werd met Social media. Het slijterijmeisje in het groot zullen we maar zeggen. Inmiddels wereldberoemd en enorm inspirerend is Gary THE keynote speaker van de E-day dit jaar…die mogen we niet missen natuurlijk.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

2 reacties

 1. Paul Hottinga

  Leuk dat je erbij bent Sjef, maak er leuke blogs van!

  Zal morgen mijn best doen content te broeden!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.