Evenementen

Jaarlijks organiseert kennispartner CustomerTalk diverse evenementen over trends en ontwikkelingen in customer expierence, leadgeneratie, social media, leiderschap, digital marketing en voice & chat. Na een CustomerTalk event ben je weer bijgespijkerd met de nieuwste ontwikkelingen, heb je inzicht in de ‘best practises’ van andere organisaties en kan je de gewenste strategie ontwikkelen en implementeren.

Leadgeneration in 1 Day

Leadgeneration in 1 Day

Het genereren van leads is voor elke ondernemer en marketeer vaak het onderwerp van de dag. De funnel moet gevuld zijn!

Voice Marketing & Chat in 1 Day

Voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van het toepassen van voice en chat binnen e-commerce, marketing, design en tech.

Customer Experience in 1 Day

Tijdens Customer Experience en CRM in 1 Day nemen we je mee op (klant)reis en behandelen we begrippen als customer journey, NPS, klantstrategie, CRM, transformatie, persona’s, CRM en klantwaarde. Aan de hand van inspirerende, internationale keynotes, aansprekende cases en praktische workshops zet je de volgende stap met customer experience management met als eindbestemming Customer Excellence.

Digital Marketing in 1 Day

Digital Marketing in 1 Day is voor iedereen die betrokken is bij digitale marketing, digitaal leiderschap, digitale transitie, marketing automation, social business, social media. Voor zowel kleine- als grote organisaties als voor B2B en B2C in alle branches.