Leestijd: ca. 2 minuten

Krijgen we toch nog een verassing zo net voor het weekend, van onze favo prins dit maal. Willem-Alexander is aan het bloggen geslagen. Gisteren, 5 februari, is dus een memorabele dag geworden (naast onze live blogs vanuit de SocialStrategyTalk natuurlijk). Tot mijn grote plezier lijkt onze toekomstige koning dus door te zetten wat hij offline ook al jaren probeert, namelijk het koninklijk huis dichter bij het volk brengen. Hoewel dit wellicht te relativeren is aangezien deze blogs mede worden geschreven omdat er vrijwel geen andere communicatiemiddelen voorradig zijn op deze tocht,  kunnen dit initiatief enkel en alleen met veel plezier verwelkomen. Het lijkt me geweldig om net als bij @maximeverhagen eindelijk eens inzicht te krijgen in de dagelijkse bezigheden van politiek en koninklijk huis.

De eerste post van prins Lex gaat over diens tocht in Chili en Antarctica, en is te lezen op zijn gloednieuwe blog . Onze prins kan zelfs nog aardig schrijven ook, als hij het ook echt zelf gedaan heeft. Ik ben erg benieuwd naar wat het kritische Bijgespijkerdpubliek van deze ontwikkeling vindt.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.