Leestijd: ca. 2 minuten

Twijfel je nog of je nu wel of niet gaat werken tussen kerst en oud & nieuw? Wij zetten zes redenen voor je op een rijtje waarom het het wél zou moeten doen. En ben je toch lekker vrij? Rust lekker uit, laad je weer op en geniet ervan! Deze periode is ook dé tijd om eens om je heen te kijken en op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Je hebt het immers iets rustiger en alle tijd om je te oriënteren en je cv bij te werken.

Reden 1: Een lege agenda

Je agenda is leeg en dus kun je je eigen tijd indelen.

Reden 2: Je wordt niet gestoord

Niemand zal je mailen of opdrachten geven. Je hebt dus eindelijk tijd voor de klussen die al heel lang waren blijven liggen en waar je normaal niet aan toe komt. Aan het eind van de week is je to-do lijst waarschijnlijk leeg. En dat is een heerlijk vooruitzicht voor het nieuwe jaar!

Reden 3: Het is rustig op kantoor

Is het kantoor open? Dan zal het er heerlijk rustig zijn, je kunt ongestoord aan het werk. En zijn er meerdere collega’s? Neem dan rustig de tijd voor een goed gesprek, nu heb je er eindelijk eens tijd voor!

Reden 4: Het is rustig onderweg

Ga je naar kantoor toe? Het zal relatief rustig zijn onderweg. Houd echter wel rekening met verkeersdrukte rondom attracties, grote steden en meubelboulevards. Dat zijn dé plekken waar mensen naartoe gaan die vrij zijn in deze dagen.

Reden 5: Geld verdienen

Is deze periode in jouw organisatie juist extra druk? Dan zal het bijzonder op prijs worden gesteld dat je werkt. Vaak verdien je in deze periode ook nog wat extra’s. Ideaal na de dure decembermaand.

Reden 6: Dagen sparen

Neem je geen vrij? Dan spaar je dagen! Neem ze op als het in het voorjaar of de zomer lekker weer is.  

Bron: Nationale Vacaturebank

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.