Leestijd: ca. 2 minuten

WE WANT YOU! Wakker geschud?

Bijgespijkerd bestaat inmiddels 2.5 jaar, en heeft al heel wat geschiedenis opgebouwd. In december 2008 begonnen we met een simpel blog om onze mening te ventileren. Dat groeide al snel uit tot meer dan een klein sideproject.

Inmiddels is duidelijk dat we geen eendagsvlieg zijn, en bestaat de hoofdredactie uit 4 personen: Bram, Maurice, Peter en Sjef. Tevens staat er een geheel nieuwe website voor de deur, die in het najaar gelanceerd gaat worden!

Om als een trein van start te gaan na de zomer en met de nieuwe website, zijn we op zoek naar ervaren en/of talentvolle schrijvers om ons team te versterken. We eisen niks, maar verwachten wel actieve betrokkenheid en minimaal 1 post per maand.

BEN JIJ DE PERSOON DIE WE ZOEKEN?

Wil jij jezelf presenteren aan een breed publiek van marketeers? Wil jij een personal brand opbouwen dat van meerwaarde is voor je bedrijf of carrière? Wellicht pas je dan bij ons! We zijn op zoek naar gepassioneerde marketeers die graag schrijven over hun online marketing ervaringen op ons weblog. Hierbij dient altijd rekening te worden gehouden met het feit dat wij bestaan omdat we mensen willen ‘bijspijkeren’. Geen hypes of gadgets dus, maar onderbouwde meningen en artikelen waarin we middelen, tools en principes proberen uit te leggen.

IETS VOOR JOU? Neem dan contact op met Bram Koster (bram@bijgespijkerd.nl) voor het schrijven van een proef-blogpost.

SUCCES!

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.