Leestijd: ca. 1 minuten

Na een tijd waarin Bijgespijkerd een grote groei heeft doorgemaakt is het weer tijd voor nieuwe schrijvers die ons team komen versterken. De eerste is wederom een multitalent, werkzaam bij Graydon. Ik stel jullie met veel plezier Thijs voor:


Thijs Kaasschieter

Thijs studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is momenteel nog bezig met zijn scriptie over verdienmodellen van online communities om de master Marketing Management af te ronden. Daarnaast werkt hij bij Graydon Nederland als Product Manager en houdt hij zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe online en mobiele diensten en platformen. Hij heeft reeds ruime ervaring met bloggen binnen het intranet van Graydon en gaat het nu dus ook op Bijgespijkerd proberen. Zijn passie en schrijfonderwerp: continu blijven leren over nieuwe online en mobiele ontwikkelingen, met daarbij de focus op hoe deze (succesvol kunnen) worden toegepast door bedrijven. Thijs is tevens te vinden op Twitter.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

8 reacties

  1. Peter

    Yo! Laat zien wat je kunt! En dat is best veel. I’m proud. Weet ook niet waarom 🙂

    Beantwoorden
  2. Sjef Kerkhofs

    Bedankt voor al deze hartverwarmende welkomstboodschappen. Ik ben er zeker van dat Thijs een waardevolle aanvulling zal zijn voor Bijgespijkerd!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.