Leestijd: ca. 1 minuten

Zoals reeds aangekondigd in het begin van deze week is Bijgespijkerd actief op zoek naar nieuwe talenten en ervaren bloggers. Vandaag dus wederom een nieuwe blogger, nadat we maandag Thomas van Manen al mochten verwelkomen. Deze keer is het de beurt aan Coen Meerbeek….Succes Coen!


Coen Meerbeek

Coen heeft gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, opleiding Technische Informatica. Na het afstuderen is hij gelijk aan de slag gegaan bij het bedrijf waar hij ook nu nog werkt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in performance management (monitoring/testing /etc.) en Coen vervult binnen het bedrijf een rol als Product Delivery Manager, verantwoordelijke voor de oplevering van de eigen ontwikkelde producten. Naast een rol als projectleider organiseert hij ook de trainingen en workshops bij klanten. Naast zijn werkweek is Coen Internet en specifiek social media veslaafd. Hij denkt graag na over hoe we Internet als tool in kunnen zetten om ons leven een stuk aangenamer te maken.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.