Leestijd: ca. 1 minuten

Bijgespijkerd heeft ook in 2010 weer groeidoelstellingen. En hoe kunnen we aan die groeidoelstellingen voldoen? Ten eerste door onze bloggers te blijven betrekken bij ontwikkeling (er komt een ronde tafel bijeenkomst met de meest fanatieke bloggers) en ten tweede door nieuwe bloggers aan te trekken. Vandaag weer een nieuwe topper. We stellen voor: Ramon Kool van eFocus


Ramon Kool

Ramon werkt als internetstrateeg bij eFocus in Utrecht. Hij denkt na over hoe bedrijven het online landschap het beste kunnen bewandelen en waar ze hun tent moeten opzetten. Daarnaast heeft hij ook een eigen bedrijf, Monko, dat websites maakt voor individuen, artiesten en kleine bedrijven. Monko maakt websites met OEMF! Hij studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht en specialiseerde zich daar in Nieuwe Media & Digitale Cultuur. Ramon is slecht in stil zitten en doet daarom maar alles. Al zijn projecten staan op www.mijnnaamisramon.nl.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

6 reacties

  1. Jasper van Weerd

    Deed schrikken bij het woord “topper” in de RSS feed, gelukkig ging het ergens anders over.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.