Leestijd: ca. 2 minuten

Scoupy is door het Nederlandse publiek verkozen tot beste app van het jaar 2021. Ruim 450.000 mensen brachten hun stem uit bij de Website van het jaar-verkiezing.

De prijs is een initiatief van Emerce, in samenwerking met Multiscope. Zij organiseren al 21 jaar de ‘Website van het jaar’ verkiezing. Dit jaar mag Scoupy zich de ‘Beste App’ noemen, beoordeeld met het cijfer 9,4. De verkiezing is de grootste online publieksprijs voor de beste websites en apps van Nederland, met dit jaar ruim 450.000 stemmen. Scoupy is met 1,3 miljoen actieve gebruikers de grootste cashback app van Nederland.

De ‘Beste App’ is de app met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. Het publiek mag sterren geven voor drie onderdelen:

  1. Ontwerp: Scoupy kreeg hiervoor het cijfer 4,82
  2. Inhoud: Scoupy kreeg hiervoor het cijfer 4,86
  3. Navigatie: Scoupy kreeg hiervoor het cijfer 4,85

Wat is Scoupy

Scoupy is een dienst die digitale kortingcoupons geeft, waarmee je bij jou in de buurt korting krijgt in winkels, restaurants en meer. De app geeft ook geld terug van gekochte producten, de zogeheten cashback en je spaart eenvoudig voor leuke cadeaus of gratis spullen. De app is gratis te gebruiken en heeft apps voor iOS en Android. Daarnaast werkt de service online in je browser.

Belonen voor loyaliteit

Scoupy is een eenvoudige manier om nieuwe klanten te laten kennismaken met producten en deze te belonen voor loyaliteit. Maar ook de consument heeft veel te winnen, door simpelweg te besparen met de Scoupy-app.

Scoupy werd in 2011 opgericht en in 2020 door de founders teruggekocht van mediabedrijf DPG Media. Het platform heeft in de afgelopen tien jaar meer dan 14 miljoen cashbackacties afgehandeld en ca. 20 miljoen euro aan cashback uitgekeerd.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.