Leestijd: ca. 3 minuten

bob-staandAangezien we geen bier brouwen en de term ‘leven in de brouwerij’ dus wat ongepast is, wil ik jullie introduceren in weer wat nieuwe ontwikkelingen op onze werkplaats. Wederom hebben we twee nieuwe auteurs aan het blog weten toe te voegen. En wederom zijn het niet zomaar auteurs! De eerste, Michiel van Gaalen, was succesvol ondernemer als oprichter van onder andere het e-mailmarketingbureau RapidSugar. De ander, Rogier, zal weer leven gaan blazen in de categorie BijgespijkerdTV middels het opstellen van korte instructievideo’s. In deze video’s worden diverse tools en technologieën uitgelegd op een begrijpelijke manier. Welkom heren, bij deze jullie officiële introductie.

Michiel van Gaalen

Michiel is eigenaar van Campaign Analytics Solution provider SallyKnows. Hij is erg nieuwsgierig van aard en is daarom obsessief bezig met het meetbaar maken van online gedrag en communicatie. Als ondernemer heeft hij e-mailmarketingbureau RapidSugar en Leads2Business opgericht, schrijft hij boeken en geeft hij online marketing trainingen. Ondanks zijn relatief voor Bijgespijkerd bijna bejaarde leeftijd is hij actief op LinkedIn, Facebook, Twitter en Slideshare. Met Hyves is hij gestopt…weten waarom? Kijk dan uit naar zijn blogposts.

Rogier van Wagtendonk

Rogier is sinds 2004 Internet Ondernemer. Hij heeft samen met zijn collega Stijn Zeeman de OpenCoffee in Breda opgericht en werkt mee aan verschillende andere Bredase initiatieven. Met zijn bedrijf Stripe FM leert hij professionals van bedrijven een lifelong community op te bouwen van klanten, vrienden en collega’s om zo hun (bedrijfs) doelen te kunnen bereiken. Hierbij focussen zij zich op het al oude bekende netwerken, echter ditmaal niet offline maar online! Op Bijgespijkerd maakt Rogier video’s over het slimmer gebruiken van sociale netwerken om zo de buikpijn (Het kost zoveel tijd) bij vele professionals te verzachten. Hij is daarnaast een veelgevraagd spreker op het gebied van Social Media. Verder is Rogier actief op Twitter, LinkedIn en Rogier.fm.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.