Leestijd: ca. 1 minuten

Continuïteit is een van de doelstellingen van Bijgespijkerd voor de komende maanden. Om dit te kunnen bieden hebben we kwalitatieve uitbreidingen nodig van ons bloggerbestand, op specifieke deelgebieden. Vanaf vandaag mogen we dan ook weer een nieuwe blogger verwelkomen. Pim Engelbregt komt ons team versterken en zal zich gaan richten op de vaak slechte webrelatie tussen bedrijven en studenten.


Pim Engelbregt

Pim Engelbregt is eerstejaars student Technische Bedrijfskunde. Naast zijn studie is hij voorzitter van Bedrijfskundig Genootschap Utrecht. Hij is geïnteresseerd in netwerken tussen bedrijven en studenten, en is daar gezien zijn leeftijd en studie ook een ervaringsdeskundige in. Zijn functie als voorzitter van de studievereniging is hierbij van groot voordeel. Op Bijgespijkerd zal Pim dan ook gaan schrijven over de webrelatie tussen studenten en bedrijven. Pim is tevens te vinden op Twitter en Linkedin.

Over de auteur

Sjef is social media strateeg. Hij is Commercieel Directeur en DGA bij DailyDialogues en is oprichter van Bijgespijkerd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.